Hansa ZIM466ELH, mașină de spălat vase Clasa D

Mașina de spălat vase Hansa ZIM466ELH este una care se incorporează iar corpul de mobilier este același indiferente de model, între trebuie să corespundă lățimea – 45 cm. Ar fi bine ca mobilierul să fie comandat ulterior pentru ca să o instalați mai ușor și culoarea mobilierului este irelevantă pentru că se montează o ușă peste această mașină, adică nu va fi vizibilă ca în cazul variantelor clasice. Fiind un model cu lățime mai mică, capacitate de spălare este limitată la 10 seturi. Un set conține multe tipuri de vase dar la unele modele interiorul e flexibil deoarece coșurile sunt ceva mai interesante (în general, cel de sus se ajustează pe înălțime).

Dacă vi se pare prea scumpă ori că nu are o capacitate de spălare mare, atunci vă recomand una mai simplă și cu lățime de 60 cm (AEG FSK73767P are o capacitate de 15 seturi). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Capacitatea de spălare e de 10 seturi și cam atât spală și o mașină clasică cu lățime tot de 45 cm. Are clasă de eficiență energetică D, afișaj LED, control electronic și un design complet incorporabil. Deci partea frontală e detașabilă pentru a pune un panou de mobilier cu mâner. E dotat 3 coșuri bine gândite, 6 programe interesante, indicator luminos pentru a vă informa în legătură cu stadiul programului (Blue Dot), semnal sonor la finalizarea programului, pornire programabilă, uscare, programe eco și altele. Coșul suplimentar este un sertar pentru tacâmuri care se află în partea de sus.

Concluzie

Are un interior bine organizat, ușor de folosit, consum mic de energie, e fiabilă și spală foarte bine. Hansa ZIM466ELH e recomandarea mea pentru cei ce-și doresc ceva diferit sau chiar un ajutor în plus. Puteți economisi timp cu acest aparat și se ocupă chiar și de uscarea vaselor. Poate fi cadoul ideal pentru iubită sau chiar un aparat modern pentru o bucătărie complet echipată. Acesta face parte dintr-o serie nouă cu caracteristici mai bune, motiv pentru care nu va fi prea accesibil, dar se va ieftini când vom vedea următoarea generație.

Te-ar mai putea interesa