Whirlpool WFC3C42PX, mașină de spălat vase independentă cu sistem Natural Dry

Mașina de spălat vase din imaginea de jos Whirlpool WFC3C42PX este un model independent, adică nu necesită un corp de mobilier special pentru instalare. Adică poate fi pusă alături de mobilier sau sub blat dacă spațiul vă permite. Aceasta are o lățime de 60 cm și spațiul trebuie să fie cam tot la fel de mare (cu câțiva centimetrii mai mult). Aceasta nu este singura mașină cu un astfel de design, adică sunt modele puțin mai diferite, chiar dacă arată la fel.

Designul este unul modern, adică vorbim de un panou de control complet negru care se asortează cu inoxul. Astfel că nu e atât de evident, dar selecțiile se văd destul de bine datorită indicatorilor luminoși. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Vorbim de un aparat modern cu capacitate destul de mare – 14 seturi, doar că aceasta este influențată și de cum sunt organizate coșurile. În plus vedem și un consum ceva mai mic, evidențiat de clasa de eficiență energetică – C. Cele mai multe mașini de spălat au clasele D și E, pentru că cele mai multe sunt în bugetul 1000-2000 lei. Aceasta depășește acest buget, dar nu cu mult și în opinia mea, prețul e justificat. Să nu uităm că vorbim de un brand de top care oferă doar aparate bine echipate.

Un panou de control digital este ușor de folosit și oferă ceva mai mult programe, dar și funcții. Nu voi face o listă cu tot ce oferă, însă pot spune că oferă exact ce aveți nevoie. Puteți amâna pornirea, puteți alege care coș cu vase să spălați (MultiZone). Adică aveți un fel de încărcare la jumătate, dar cu o denumire diferită și funcționează puțin diferit.

Concluzie

Whirlpool WFC3C42PX are și acel sistem de uscare natural, adică ușa se va deschide la finalul programului, pentru ca aerul natural să pătrundă mai ușor. Mai sunt și alte dotări foarte utile care merită menționate, iar unele le vedem și pe alte modele (Whirlpool WFO3T233P65X): Al 6-lea Simț, motor Inverter, PowerClean, Aquastop.

Te-ar mai putea interesa