Whirlpool WB70I952XAQUA, combină cu No Frost și dispenser apă

Whirlpool WB70I952XAQUA e o combină pentru persoanele care vor ceva mai mult, adică un aparat cu o capacitate mare, No Frost și dozator de apă.
Volumul de 439 litri face acest aparat unul suficient, iar dimensiunile sunt unele proporționale cu acesta. E vorba despre dimensiuni 70x766x195 lxaxî cm.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Din imaginea de alături puteți vedea că are culoare inox anti-amprentă și mânere aplicate.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool WB70I952XAQUA e unul de tip Total No Frost, adică dezghețarea se face automat la frigider și congelator. De acum încolo nu va trebui să vă bateți capul cu acest proces.
Se poate vedea că pe ușă e disponibil un dozator de apă pentru cei interesați de apă rece de la frigider.
Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 290 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul beneficiază și de autonomie fără curent de 18 ore.

Interiorul are o compartimentare standard. Astfel partea de frigider are 3 rafturi din sticlă, două compartimente pentru fructe legume și 3 rafturi pe ușă. Congelatorul are 3 compartimente cu capacitate de congelare de 12kg la 24 ore.

Nu sunt furnizate prea multe detalii despre compresor, dar mai mult ca sigur că e unul inverter precum e în cazul altor modele moderne.

Per ansamblu acest model e adresat celora care vor un frigorific No Frost cu dozator de apă și capacitate foarte mare.
Dacă nu vreți dozator de apă atunci vă puteți orienta înspre un model precum W7 931T OX H care e tot de la acest producător, iar aici se văd diferențele dintre cele două modele.

Te-ar mai putea interesa