Whirlpool W7 931T OX H, model clasa A+++ cu No Frost şi 6th Sense

Whirlpool W7 931T OX H e un electrocasnic din categoria combină frigorfice având dotarea Total No Frost, adică răcirea se realizează fără producere de gheaţă.
Whirlpool ca brand de unul de top, fiind numărul 1 la nivel mondial datorită produselor cu o fiabilitate foarte bună.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium de culoare inox şi cu uşi reversibile. Acest ultim lucru presupune că aparatul poate avea reglate uşile să se deschidă înspre ce parte doriţi.
Din imagine se poate vedea că mânerul e unul extern, iar acest lucru favorizează o deschidere confortabilă.


Păreri pro şi contra

O combină precum Whirlpool W7 931T OX H menţine alimentele proaspete mai mult timp. Asta datorită No Frost care poate să menţină fructele şi legumele proaspete până la 15 zile.
Înălţimea sa de 201cm poate fi considerată ca fiind un dezavantaj, dar are o capacitate mare de 368 litri. Restul dimensiunilor sunt 60x68x201 lxaxî cm cu o greutate de 92 kg.
Temperatura va rămâne uniformă deoarece are 6th Sense Control.
Consumul energetic e unul redus, motiv pentru care are clasa A++. Un alt lucru care contribuie la un consum redus de curent e modul Good Night care setează compresorul la viteză minimă (în acest fel şi zgomotul e redus). Pe an are un consum de 187 kWh, iar autonomia de funcţionare fără curent e de 17 ore.
Despre nivelul de zgomot trebuie menţionat că e 37 decibeli… destul de scăzut.
Pe uşa frigiderului e şi un ecran tactil de la care pot fi setate diferite valori.
La interior avem şi suport pentru sticlele de vin, acest lucru făcând ca aparatul să fie mai practic şi să încapă mai multe lucruri în el.

Un astfel de aparat va fi mai mult decât suficient pentru oricine e interesant în a depozita o cantitate mare de alimente.
Alegând un frigorific de la Whirlpool faceţi o alegere bună deoarece produsele lor sunt unele cu o fiabilitate deosebită.

Te-ar mai putea interesa