Whirlpool W9921CW, câteva motive pentru care merită

Combina Whirlpool W9921CW e un model cu capacitate de 348 litri pentru acele persoane care vor ceva cu capacitate mare, dar care să nu ocupe mult loc. În plus acest model vine și cu eficiență energetică superioară clasa E (este vorba despre noua clasă de eficiență energetică).

Față de alte modele acesta are 6th Sense (Al Șaselea Simț) care presupune economie de curent până la 30 procente și temperatură monitorizată.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere și care arată bine. Din poza de alături se poate observa că e un model de culoare albă cu mânere integrate. Panoul de comandă e poziționat în interior.

Păreri pro și contra

Frigorificul de față e un premium și există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre așa ceva. Cele mai importante sunt alături:
1. Are o eficiență energetică superioară așa încât consumul de curent să fie de 247 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul are autonomie de 16 ore.
2. Are No Frost așa încât dezghețarea și decongelarea să se facă automat. Această caracteristică poartă numele de Dual No Frost. Suplimentar are Multi Flow care presupune distribuirea aerului rece pe mai mutle căi așa încât să ajungă în tot frigorificul.
3. Compartimentarea foarte bine realizată și suplimentar aveți tavă pentru acces rapid. Pentru sticle e disponibil un suport 2 în 1 care poate stoca sticle sau mâncarea.
Dimensiunile nu sunt unele exagerate, dar are o înălțime ceva mai mare de 201 cm. Dimensiunile complete sunt: 60x66x201 lxaxî cm. Despre greutate trebuie scris că e de 77kg, adică normală pentru un astfel de aparat.

Per ansamblu acest model Whirlpool W9921CW e o combină perfectă pentru persoane care vor un produs premium de la numărul 1 mondial în materie de electrocasnice.
Dacă vă interesează o alternativă la acest model atunci vă recomand un Samsung de culoare gri.

Te-ar mai putea interesa