Samsung RB36T600CSA/EF, combină frigorifică bine dotată

Combina frigorifică din imagine este una dintre cele mai populare modele oferite de Samsung deoarece oferă dotări bune și specificații satisfăcătoare la un preț decent. Este vorba de Samsung RB36T600CSA/EF care are un design minimalist și poate fi observat în imaginea de mai jos. Arată bine în orice bucătărie și poate vă vă plac mai mult aparatele argintii decât cele pe alb, pentru că își mențin culoarea în timp. Aparatele frigorifice ale acestui brand (precum modelul Bespoke pe inox) oferă dotări de top și nu avem ce să-i reproșăm.

Poate că nu se vede din imagine, însă balamalele sunt reversibile și puteți schimba sensul ușilor. Aveți nevoie de o firmă autorizată, dar puteți alege împreună cu aparatul acel serviciu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele noi unt destul de silențioase și nivelul de zgomot este undeva la 35dB, adică cu câțiva decibeli sub concurență. Sunt incluse accesoriile clasice, adică cele care le vede și la alte aparate similare. Bineînțeles, este loc generos la interior și se pot pune chiar și vase mari pe rafturi și sticle de 1 litri pe ușa frigiderului. Se laudă cu o clasă de eficiență energetică C, adică consumul anual de energie este scăzut pentru un astfel de volum. Vorbim de numai 166 KWh pe an, iar dacă tot orbim de valori, autonomia fără curent este de 16 ore.

Păreri pro și contra

Mulți au ales acest model pentru că nu ocupă mult spațiu, adică are o lățime de 60 cm și o adâncime de 65 cm. Interiorul este puțin mai spațios decât la alte generații, adică vorbim de 360 de litri (se datorează tehnologiei noi SpaceMax). Combinele au congelatoare mai spațioase, deci și mai performante. Nu mă refer doar la funcția de congelare rapidă, ci și la capacitate de congelare generoasă. Este însoțit și de aacea funcție care vă avertizează acustic când uitați ușa deschisă. Tot mai multe aparate o au și ar putea deveni o dotare standard în următorii ani.

Samsung RB36T600CSA/EF arată bine indiferent cum o privim și chiar la interior vedem îmbunătățiri atât estetice cât și în ceea ce privește organizarea. Majoritatea combinelor de la acest producător vin cu tehnologii precum All Around Cooling (distribuire uniformă aerului rece), Digital Inverter (motor fiabil, silențios și eficient) și No Frost.

Te-ar mai putea interesa