Whirlpool W84TE 72XAQUA2, frigider cu dozator și control touch

Frigiderele mari sunt opțiuni foarte bune în special dacă nu vă place să aveți un congelator în partea de jos și să fie compartimentat, cum e la combine. Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un frigider generos și care nici nu este foarte înalt, astfel că toți membrii familiei pot ajunge la orice raft din frigider. Din imagine se poate vedea că are o lățime destul de mare în comparație cu alte aparate – 84 cm. Chiar și volumul este impresionant – 574 litri, deoarece are o adâncime pe măsură, motiv pentru care ar trebuie integrat parțial sau pus lângă mobilier. Deci este cam la fel de mare ca un side by side, doar că are uși ceva mai late și sunt mai puține rafturi și compartimente.

Fiecare tip de aparat frigorific oferă un interior organizat diferit, însă prețurile sunt cam tot pe acolo. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum spuneam mai sus, un frigider poate fi mai practic dacă nu vă plac anumite aspecte prezente la numite aparate. Ideea e că sunt soluții diverse în acest buget, numai că fiecare dintre noi are un spațiu dedicat pentru aparat și trebuie să respectăm dimensiunile.

Îmi plac mai mult frigiderele deoarece ai acces ușor la pungile cu alimente din congelator, la Ice Maker și sunt suporturi pe ușă. Sunt câteva motive pentru care l-aș lua în considerare:

  • temperatura poate fi setată fără a deschide ușa.
  • arată ceva mai bine cu acel control touch.
  • mânere cu același finisaj elegant.
  • iluminare LED pe lateral.
  • două compartimente cu opțiuni de control al umidității.
  • compartiment pentru alimente care trebuie ținute la 0 grade.
  • dozator cu filtru.

Sunt destul de multe caracteristici interesante, dar mai sunt și altele că doar se dorește a fi un produs premium.

Concluzie

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este mult diferit de frigiderul clasic, de aceea și prețul este cam piperat la prima vedere. Oricum, finisajele sunt chiar plăcute și nu veți avea ce să-i reproșați, iar dacă nu ați fost mulțumiți de alegerile trecute, e cazul să schimbați brandul. Un model mai accesibil dar tot în același stil este Beko B5RDNE504LDM (cu 100 litri mai mic).

Te-ar mai putea interesa