Beko B5RDNE504LDM, păreri frigider 477 litri

Dacă vă doriți un frigider premium de la un producător de top atunci recomand modelul Beko B5RDNE504LDM. Acesta are o capacitate peste medie de 477 litri și vine cu o multitudine de facilități utile. Pe lângă toate acestea este oferită și o garanție de 5 ani, iar pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi » și trebuie neaparat să precizez că este un model al anului 2022, lucru precizat și pe site-ul producătorului (prin insigna „produs nou”). Probabil că vedeți din imaginea de alături că are dispenser de apă.

Păreri pro și contra

Frigiderul B5RDNE504LDM de la Beko e unul cu două uși, în partea superioară fiind situat congelatorul, iar jos frigiderul propriu-zis.
Sistemul de răcire e unul avansat, fiind reprezentat de AeroFlow și No Frost. No Frost presupune o răcire fără a produce gheață, iar din această cauză nu e necesară dezghețarea sa. Iar, AeroFlow presupune distribuirea uniformă a aerului și reducerea fluctuațiilor de temperatură.
Dacă vreți ca ușile să se deschidă într-o altă direcție atunci se poate regla deschiderea acestora înspre partea care doriți. Această facilitate poartă numele de „Uși reversibile”.
Pentru a avea fructe și legume proaspete acest model are EverFresh+. Această facilitate presupune că fructele și legumele sunt păstrate de până la 3 ori mai mult proaspete, iar umiditatea este controlată atent.

Ca dezavantaj ar trebuie menționat faptul că aparatul are un preț ușor mare, dar justificat. Această justificare vine de pe urma capacității de 477 litri și a eficienței energetice bune. Despre eficiența energetică trebuie să scriu că aparatul are clasa E cu un consum anual de 274 kWh.

Ca un verdict trebuie să scriu că recomand modelul acesta celora interesați de ceva cu capacitate mare, eficiență energetică bună și sistem avansate de răcire.
Iar dacă vă interesează o alternativă atunci vă pot recomanda combina RCNE560E40ZLXPHUN care vine de la același producător. Aceasta are o capacitate mai mare și e smart (este echipată cu wi-fi).

Te-ar mai putea interesa