Whirlpool Supreme Care STU83XEU, model clasa A3+ cu 6th Sense

Uscătorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU83XEU e unul pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate mare de 8kg și consum redus de electricitate. Vine cu vechea clasă de eficiență energetică A+++ care presupune un consum anual de 175 kWh, iar consumul energetic per ciclu e de 1,45 kWh.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se prezintă bine aspectiv și dpdv al eficienței.
Din imaginea de mai jos puteți vedea că are un design plăcut, panoul de comandă fiind reprezentat de un ecran touch mare.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Whirlpool STU83XEU face parte din gama Supreme Care întrucât are multiple tehnologii utile. Cele mai importante lucruri cu care se evidențiază acest aparat sunt următoarele:

  • 6th Sense 3Dry care ajută la uscarea uniformă a rufelor.
  • Fresh care+ care presupune că rufele vor sta ca proaspăt uscate până la 6 ore după terminarea ciclului de uscare.
  • Are motor SenseInverter garantat la 10 ani. Acesta are o fiabilitate ridicată întrucât nu are perii.
  • Vine cu o multitudine de programe utile, printre care se numără cel rapid de 30 minute.
  • Eficiența energetică sporită deoarece are vechea clasă de eficiență A+++ cu un consum de 175 kWh pe an. Acest consum mic se datorează pompei de căldură.

Modelul de față are și câteva dezavantaje precum faptul că nu e smart și nici slim (compact). Dimensiunile sale sunt de 60x66x85 Lxaxî cm.

De final trebuie să scriu că acest model ar fi numai bun pentru persoanele interesate de ceva de la un brand premium care e pe locul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice.
Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci vă recomand un uscător de la Beko, iar aceasta e o comparație între cele două.