Whirlpool W7X93AW, păreri și review

Whirlpool W7X93AW este o combină frigorifică cu eficiență deosebită și capacitate de 367 l. Venind de la Whirlpool are Al șaselea simț care presupune ca aparatul detectează variațiile de temperatură și restabilește temperatura ideală.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care vine cu o multitudine de sisteme și tehnologii utile. Printre acestea fiind invertorul de tip ZenInverter care se remarcă prin durabilitate, nivel scăzut de zgomot și eficiență energetică.

Pro: Sistemul de răcire al combinei Whirlpool W7X93AW este unul în Total No Frost, adică nu e nevoie de dezghețare și decongelare. Despre acest sistem răcire trebui scris că frigiderul el nu face condens, iar congelatorul nu face gheață.

Temperatura aparatului poate fi reglată de la panoul de comandă poziționată în partea superioară a frigiderului, la interior. 

Sistemul Total No Frost este ajutat de tehnologia Cool Breeze în a menține un flux constant de aer și o temperatură omogenă.

Eficiența energetică este una bună, fiind vorba despre clasa D cu un consum energetic de 203 kWh pe an.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie știut că nici acesta nu este prea mare, fiind vorba despre 34 decibeli. 

Contra: Din păcate nu are dozator, iar un alt aspect negativ ar fi dimensiunile ușor mari.  Discutăm despre 60x68x203 lxaxî cm. 

Dacă vă doriți o combină frigo eficientă și care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci vă recomand modelul de față. Venind de la producătorul numărul 1 la nivel mondial are niște calități care nu trebuie trecute cu vederea, printre acestea fiind fiabilitatea. Dacă vă doriți neaparat ceva cu dispenser de apă atunci puteți să mergeți pe varianta unui model Whirlpool WB70I931XAQUA.

Te-ar mai putea interesa