Whirlpool WB70I931XAQUA, vezi cele 5 motive pentru care merită

Whirlpool WB70I931XAQUA e un frigorific modern pentru persoanele care vor un produs premium de la un producător de top. Mai exact, Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial.
Vine cu tot ce ți-ai dori de la un astfel de aparat, adică dispenser de apă, No Frost și aspect plăcut.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin mai multe lucruri pozitive precum cele care țin de tehnologii și aspect.
Se poate vedea din poză că e un aparat de culoare inox anti-amprentă cu dozator de apă poziționat pe ușa frigiderului.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un frigorific precum Whirlpool WB70I931XAQUA, iar eu am să le enumăr pe cele mai importante 5:
– Tehnologia Al Șaselea Simț care în cazul acestui model are rol de economisire a curentului și de monitorizare a temperaturii. Producătorul precizează că se face până la 30 procente economie de curent.
Dispenser-ul nu e doar simplu de utilizat, ci are și filtru așa încât apa pe care o beți să fie cât mai curată.
Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa F cu un consum de 362 kWh.
Interiorul e realizat la cel mai înalt standard, fiind vorba despre rafturi din sticlă și o compartimentare realizată ca la carte. O să vedeți compartiment Fresh Box pentru fructe-legume și Fast Freeze (în congelator).
– Are una dintre cele mai avansate tehnologii de pe piață când vine vorba despre răcire. E vorba despre Total No Frost. Aceasta presupune răcirea în mod uniform fără a produce gheață.
Din păcate are niște dimensiuni ceva mai mari, fiind vorba despre 70x76x195 lxaxî cm. Acestea sunt unele justificate de 439 litri.

Per ansamblu, acest model va fi perfect dacă vreți ceva ușor de folosit, cu capacitate mare și multe lucruri utile. E important să vă uitați la eficiența energetică a aparatelor deoarece pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii dați pe aparat.