Whirlpool W7X91IOX review

Whirlpool W7X91IOX este o combină frigorifică argintie pentru acele persoane interesate de ceva cu capacitate mare. Modelul acesta are volum net de 367 litri, iar consumul energetic e de 317 kWh pe an.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Are integrate facilități precum No Frost, 6th Sense și Cool Breeze precum în cazul modelului negru (Whirlpool W7X82OK).

Păreri pro și contra

Combina frigorifică vine cu clasa F de eficiență energetică care e una ok, deși se putea mai bine.
Compartimentarea aparatului e realizată foarte bine deoarece are 3 compartimente în congelator și 5 în frigider. La congelator trebuie să știți că are o capacitate de îngheț de 10 kilograme pe zi.

În privința nivelului de zgomot trebuie să știți că e unul normal de 40 decibeli. Acesta nu vă va trezi atunci când doriți să vă odihniți.

Cum e în cazul altor modele de la acest producător, și la acesta întâlnim tehnologii precum Cool Breeze, 6th Sense și No Frost. Prima presupune că aerul circulă uniform la interior, a doua că temperatura e menținută constantă și a treia că sistemul de ventilație asigură o circulare perfectă a aerului.

Dacă ușa este lăsată deschisă de greșeală atunci sunteți atenționați prin intermediul unui semnal acustic.

Dimensiunile sunt ceva mai mari, fiind vorba despre 60x68x203 lxaxî cm. Iar, greutatea e una de 74 kilograme. Nu sunt niște dimensiuni exagerat a însă înălțimea este puțin cam mare.

De final trebuie să scriu că recomand modelul Whirlpool W7X91IOX celor interesați de ceva calitativ de la un producător de top. Nu știu dacă are rost să mai scriu că Whirlpool este producătorul numărul unu la nivel mondial de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa