Whirlpool W7X82OW review

Whirlpool W7X82OW e un aparat din categoria combinelor frigorifice și e premium deoarece integrează o multitudine de facilități pe care nu le întâlnim la alte modele. Astfel de facilități ar fi sistemele de răcire No frost și Multiflow.

Această combină are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o eficiență energetică bună și multe lucruri utile integrate. Pe ușa frigiderului se poate vedea panoul de comandă cu inscripția 6th Sense și diverse butoane care permit reglarea temperaturii.
Pentru un design mai simplu acest model are mânere integrate.

Păreri pro și contra

Combina frigo Whirlpool W7X82OW are clasa E de eficiență energetică cu un consum de 252 kWh pe an. Tot pe eticheta energetică suntem informați cu referire la nivelul de zgomot al aparatului, fiind vorba despre 39 decibeli.

Sistemul de răcire este Total No Frost, adică nu sunt prezente gheață și condensare în interiorul congelatorului și al frigiderului. Acest sistem este ajutat de tehnologia Cool Breeze încât să existe un flux de aer constant și temperatură omogenă.
Ca la alte modele, și acesta dispune de caracteristica uși reversibile care presupune că ușile pot fi montate pe ce parte doriți.
Compartimentarea e una foarte bine realizată, la congelator având 3 compartimente, iar la frigider două compatimente și două rafturi.

Cred că se poate vedea și la exterior că nu dispune de dispenser de apă. Acesta fiind singurul dezavantaj. 

Per ansamblu recomand acest model celora interesați de un produs de calitate de la numărul 1 mondial. Cred că vedeți și de pe urma aspectelor pozitive și negative menționate mai sus că acest model merită achiziționat și că nu degeaba Whirlpool e pe loc fruntaș.

Dacă sunteți interesați de o alternativă cu o eficiență energetică mai bună, adică clasa D, atunci recomand modelul Whirlpool W7X93AW.

Te-ar mai putea interesa