Whirlpool W7X81IW review

Combina Whirlpool W7X81IW e una cu capacitate de 335 litri și se adresează celora interesați de o alternativă la W7X82OOX. Adică un model alb cu panou de comandă la interior. Are integrate tehnologiile clasice de la acest producător, adică No Frost, Cool Breeze și 6th Sense.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e de culoare albă și vine cu mânere integrate așa încât designul să fie unul minim.

Păreri pro și contra

Frigorificul Whirlpool W7X81IW este unul cu o eficiență energetică medie deoarece are clasa F Cu un consum anual de 315 kWh.

Sistemul de dezghețare a frigiderului și congelatorului este unul automat așa încât nu trebuie să vă pierdeți timp cu așa ceva. Acest lucru se datorează faptului că are integrată tehnologia Total No Frost care presupune.

Dimensiunile acestui aparat sunt unele de 60x68x191 lxaxî cm. Și greutatea e una de 70 kilograme.

Alte lucruri importante pe partea de răcire sunt Al șaselea simț și Cool Breeze. Primul lucru presupune menținerea unei temperaturi constante, iar al doilea lucru presupune o temperatură omogenă.
Compartimentarea combinei este realizată bine deoarece discutăm de un frigider cu patru rafturi și congelator cu trei compartimente. Pe lângă acestea, în frigider mai sunt patru rafturi la ușă și un compartiment pentru fructe-legume.

Se poate schimba sensul ușilor deoarece sunt unele de timp reversibile.

Din păcate nu are dozator de apă, dar acest lucru nu putem spune că e un dezavantaj major.  Nci faptul că nu e smart nu e un dezavantaj major deoarece nu crezi că v-ar fi ajutat la ceva să îl puteți controla de pe telefon

Per ansamblu, acest model se va descurca formidabil în cazul în care doriți un produs de calitate de la numărul 1 mondial în materie de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa