Whirlpool W7 811I W, combină clasa F cu No Frost

Whirlpool W7 811I W este un frigorific din categoria combinelor frigorifice care are eficienţă energetică F, volum de 338 litri şi Total No Frost. Clasa F de eficienţă energetică vine să o înlocuiască pe cea A+ aaş încât să corespundă noii etichete energetice.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare albă şi care are mânere integrate.
Din poză se poate vedea că e un aparat simplu ca design, iar la exterior nu e prezent niciun buton sau panou de comandă.


Păreri pro şi contra

Modelul acesta e unul nu prea mare cu dimensiuni de 189x68x60 îxaxl cm. Greutatea sa e de 72 kg şi aceasta împreună cu dimensiunile vor face amplasarea sa fără efort.
Are 6th Sense, adică acea caracteristică prezentă la aparatele Whirlpool. În cazul frigorificului Whirlpool W7 811I W acest 6th Sense Control asigură controlul temperaturii. Mai exact face ca acesta să fie precis şi consistent.
Are Total No Frost, adică No Frost la frigider şi congelator.
Compartimentarea e una bine realizată deoarece partea de frigider are 3 rafturi şi 4 rafturi pe uşă. Congelatorul are 3 compartimente cu capacitate de îngheţ de 10kg la 24 de ore. În frigider mai sunt şi două compartimente pentru fructe-legume. Unul poartă numele de Freshbox+, iar celălalt Freshbox 0 grade.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 40 decibeli. În acest fel o să vă puteţi odihni atunci când doriţi.
Consumul energetic e de 346 kWh pe an, iar dacă se întrerupe curentul atunci beneficiaţi de autonomie de 17 ore. Cum am scris mai sus acest aparat are clasa F de eficienţă.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cei interesaţi de o combină modernă care nu are nevoie de prea multă întreţinere.
Dacă vreţi ceva cu dispenser de apă-gheaţă şi capacitate mare atunci ar trebui să vă orientaţi înspre un side by side.