Whirlpool W7 811I W, combină clasa F cu No Frost

Whirlpool W7 811I W este un frigorific din categoria combinelor frigorifice care are eficienţă energetică F, volum de 338 litri şi Total No Frost. Clasa F de eficienţă energetică vine să o înlocuiască pe cea A+ aaş încât să corespundă noii etichete energetice.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare albă şi care are mânere integrate.
Din poză se poate vedea că e un aparat simplu ca design, iar la exterior nu e prezent niciun buton sau panou de comandă.


Păreri pro şi contra

Modelul acesta e unul nu prea mare cu dimensiuni de 189x68x60 îxaxl cm. Greutatea sa e de 72 kg şi aceasta împreună cu dimensiunile vor face amplasarea sa fără efort.
Are 6th Sense, adică acea caracteristică prezentă la aparatele Whirlpool. În cazul frigorificului Whirlpool W7 811I W acest 6th Sense Control asigură controlul temperaturii. Mai exact face ca acesta să fie precis şi consistent.
Are Total No Frost, adică No Frost la frigider şi congelator.
Compartimentarea e una bine realizată deoarece partea de frigider are 3 rafturi şi 4 rafturi pe uşă. Congelatorul are 3 compartimente cu capacitate de îngheţ de 10kg la 24 de ore. În frigider mai sunt şi două compartimente pentru fructe-legume. Unul poartă numele de Freshbox+, iar celălalt Freshbox 0 grade.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 40 decibeli. În acest fel o să vă puteţi odihni atunci când doriţi.
Consumul energetic e de 346 kWh pe an, iar dacă se întrerupe curentul atunci beneficiaţi de autonomie de 17 ore. Cum am scris mai sus acest aparat are clasa F de eficienţă.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cei interesaţi de o combină modernă care nu are nevoie de prea multă întreţinere.
Dacă vreţi ceva cu dispenser de apă-gheaţă şi capacitate mare atunci ar trebui să vă orientaţi înspre un side by side.

Te-ar mai putea interesa