Samsung RF65A967ESR/EO, frigorific tip side by side cu capacitat de 647 litri

Samsung RF65A967ESR/EO e un frigorific din categoria side by side (numită şi frigorifice în stil american) pentru persoanele care vor un aparat cu care să stocheze multe alimente. În acest sens are o capacitate de 647 litri. Consumul energetic nu e unul mare, fiind vorba despre clasa E de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acest cost primim un aparat avansat tehnologic care se integrează perfect în bucătăria dvs.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RF65A967ESR/EO e unul echipat cu Beverage Center, adică cu un dozator de apă mai special. E special prin faptul că e mascat, că permite adăugarea de arome, iar apa e purificată.
Oferă posibilitatea de a face două tipuri de gheaţă prin Dual Auto Ice Maker.
Prospeţimea alimentelor e una foarte bună deoarece prospeţimea originală e păstrată prin Triple Cooling, Precise Cooling şi Metal Cooling. Se poate spune că există 3 sisteme independente de răcire: unul pentru partea de sus şi câte unul pentru partea de jos stânga şi jos dreapta.
Există posibilitatea controlării de la distanţă dacă e un model cu wi-fi. Această caracteristică e una opţională şi presupune controlarea de pe un telefon inteligent cu Android sau iOS care are instalată aplicaţia aferentă.
Cum scriam mai sus, aparatul acesta are clasa E de eficienţă energetică cu un consum anual de 368 kWh. E vorba despre noua clasă care să corespundă noilor normative europene.
Pe noua etichetă energetică e trecut şi nivelul de zgomot, adică 37 decibeli. E o valoare scăzută care ne arată că aparatul e unul silenţios.
În privinţa întreţinerii nu e prea multă bătaie de cap deoarece aparatul e unul cu No Frost. Acest lucru înseamnă că alimentele sunt păstrate la rece fără să se formeze gheaţă. În consecinţă nu e nevoie dezgheţarea aparatului.