Samsung RF65A967ESR/EO, frigorific tip side by side cu capacitat de 647 litri

Samsung RF65A967ESR/EO e un frigorific din categoria side by side (numită şi frigorifice în stil american) pentru persoanele care vor un aparat cu care să stocheze multe alimente. În acest sens are o capacitate de 647 litri. Consumul energetic nu e unul mare, fiind vorba despre clasa E de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat avansat tehnologic care se integrează perfect în bucătăria dvs.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RF65A967ESR/EO e unul echipat cu Beverage Center, adică cu un dozator de apă mai special. E special prin faptul că e mascat, că permite adăugarea de arome, iar apa e purificată.
Oferă posibilitatea de a face două tipuri de gheaţă prin Dual Auto Ice Maker.
Prospeţimea alimentelor e una foarte bună deoarece prospeţimea originală e păstrată prin Triple Cooling, Precise Cooling şi Metal Cooling. Se poate spune că există 3 sisteme independente de răcire: unul pentru partea de sus şi câte unul pentru partea de jos stânga şi jos dreapta.
Există posibilitatea controlării de la distanţă dacă e un model cu wi-fi. Această caracteristică e una opţională şi presupune controlarea de pe un telefon inteligent cu Android sau iOS care are instalată aplicaţia aferentă.
Cum scriam mai sus, aparatul acesta are clasa E de eficienţă energetică cu un consum anual de 368 kWh. E vorba despre noua clasă care să corespundă noilor normative europene.
Pe noua etichetă energetică e trecut şi nivelul de zgomot, adică 37 decibeli. E o valoare scăzută care ne arată că aparatul e unul silenţios.
În privinţa întreţinerii nu e prea multă bătaie de cap deoarece aparatul e unul cu No Frost. Acest lucru înseamnă că alimentele sunt păstrate la rece fără să se formeze gheaţă. În consecinţă nu e nevoie dezgheţarea aparatului.

Te-ar mai putea interesa