Whirlpool Supreme Silence W6X W845WB EE, mașină pentru 5 persoane

Whirlpool Supreme Silence W6X W845WB EE e o mașină de spălat modernă pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care să poată spăla mult. Având o capacitate de 8kg acest model poate spălă pentru până în 5 persoane.
Ce trebuie reținut e faptul că are clasa B de eficiență energetică cu un consum de 54 kWh la 100 cicluri.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu multă tehnologie utilă.

Pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model Whirlpool W6X W845WB EE din gama Supreme Silence, principalele fiind:
1. Are motor Zen care e de tip Inverter. În acest fel aparatul are o funcționare mai silențioasă, e mai durabil și consumă mai puțin curent.
2. Vine cu Stop&Add, adică o caracteristică utilă în cazul în care uitați să puneți haine întrucât se poate opri aparatul prin apăsarea butonului Start-Pauză
3. Utilizează Steam pentru reîmprospătare (Refresh) și igienizare (Hygiene).
4. Are 6th Sense care presupune că aparatul detectează ce e în cuvă și în funcție de acest lucru adaptează diverși parametrii de spălarea pentru economisirea de curent și apă.
5. Nivelul de zgomot e de doar 65 dB, acesta fiind motivul pentru care aparatul face parte din gama Supreme Silence. Acest lucru e inscripționat și pe eticheta energetică.

Per ansamblu, acesta e aparatul pentru acele persoane care vor să spele bine și cu un consum mic de curent. Pe piață există alternative, dar acesta e unul superior de la numărul 1 mondial.
V-aș recomanda și un uscător cu pompă de căldură în cazul în care doriți să faceți economie curent și să păstrați hainele ca noi mai mult timp.