Whirlpool Supreme Silence W6X W845WB EE, mașină pentru 5 persoane

Whirlpool Supreme Silence W6X W845WB EE e o mașină de spălat modernă pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care să poată spăla mult. Având o capacitate de 8kg acest model poate spălă pentru până în 5 persoane.
Ce trebuie reținut e faptul că are clasa B de eficiență energetică cu un consum de 54 kWh la 100 cicluri.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu multă tehnologie utilă.

Pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model Whirlpool W6X W845WB EE din gama Supreme Silence, principalele fiind:
1. Are motor Zen care e de tip Inverter. În acest fel aparatul are o funcționare mai silențioasă, e mai durabil și consumă mai puțin curent.
2. Vine cu Stop&Add, adică o caracteristică utilă în cazul în care uitați să puneți haine întrucât se poate opri aparatul prin apăsarea butonului Start-Pauză
3. Utilizează Steam pentru reîmprospătare (Refresh) și igienizare (Hygiene).
4. Are 6th Sense care presupune că aparatul detectează ce e în cuvă și în funcție de acest lucru adaptează diverși parametrii de spălarea pentru economisirea de curent și apă.
5. Nivelul de zgomot e de doar 65 dB, acesta fiind motivul pentru care aparatul face parte din gama Supreme Silence. Acest lucru e inscripționat și pe eticheta energetică.

Per ansamblu, acesta e aparatul pentru acele persoane care vor să spele bine și cu un consum mic de curent. Pe piață există alternative, dar acesta e unul superior de la numărul 1 mondial.
V-aș recomanda și un uscător cu pompă de căldură în cazul în care doriți să faceți economie curent și să păstrați hainele ca noi mai mult timp.