Whirlpool FreshCare+ FTD8X3WSEU, uscător cu pompă de căldură

Whirlpool FreshCare+ FTD8X3WSEU e un uscător de rufe cu pompă de căldură şi capacitate de 8kg. Se adresează persoanelor interesate de ceva cu care să poată usca o cantitate mare de rufe oriunde.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu un consum energetic redus… dovadă fiind clasa A+++ de eficienţă energetică.
Din poza de alături se poate vedea că are un aspect caracteristic unei maşini de spălat. Singurul lucru care ne spune că e un uscător e grila de ventilaţie din partea inferioară dreapta.

Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine cu ceva similar Fuzzy Logic numit 6th Sense. Acest lucru presupune că aparatul detectează cantitatea de rufe şi stabileşte durata ciclului de spălare.
Uscătorul Whirlpool FreshCare+ FTD8X3WSEU vine şi cu FreshCare+, adică cu un sistem care menţine rufele „proaspete” până la 6 ore.
Eficienţa energetică a aparatului e una foarte bună, adică are clasa A+++.
Legat de dimensiuni trebuie ştiut că e vorba despre 65x60x85 axlxî în cm. Iar, lungimea cablului e de 150 centimetri.
Întreţinerea aparatului se realizează prin curăţarea filtrului. Acest lucru fiind unul simplu deoarece are caracteristica Easy Cleaning.
Producătorul precizează despre aparat că e unul silenţios având un nivel de zgomot de 64 decibeli.
Motorul acestui aparat e unul inverter, lucru care presupune că e mai durabil, silenţios şi eficient energetic.

Un astfel de aparat vă va ajuta să uscaţi rufele atunci când nu aveţi loc pentru aşa ceva ori doriţi să le uscaţi rapid.
Brandul Whirlpool e unul de nota 10 fiind pe locul 1 la nivel mondial. Acesta lucru se datorează faptului că aparatele sale sunt unele cu o fiabilitate excelentă.
Un astfel de aparat se va dovedi util acasă ori la o pensiune. În ultimul caz va fi foarte util deoarece la pensiuni se spală foarte des, iar aşternuturile trebuie să fie uscate rapid.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar se poate extinde la mai mult, adică la maxim 5 ani.

Te-ar mai putea interesa