Whirlpool W6W945WBEE, model 6th Sense de 9kg

Whirlpool W6W945WBEE e o mașină de spălat rufe utilă unei familii formate din 4-5 persoane. Cum ne-au obișnuit cei de la Whirlpool, și acest model vine cu o eficiență energetică exemplară. E vorba despre clasa B cu un consum de 57 kWh la 100 cicluri de spălare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model care nu doar arată bine, ci care e ușor de folosit și consumă puține resurse.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool W6W945WBEE e unul care se va dovedi suficient pentru o familie ceva mai numeroasă deoarece are o capacitate de 9kg. Este echipat și cu un motor tip Zen Inverter și 1400 rotații pe partea de centrifugare. E o viteză de centrifugare proporțională cu capacitatea de încărcare.
Nu e un model slim, dimensiunile acestuia fiind de 64x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 80 kg.
Nu e un aparat pre gălăgios, nivelul maxim de zgomot fiind de 71 decibeli la centrifugare.
Alte lucruri pozitive care trebuie să le menționez sunt:
1. Prezența Fresh Care+ despre care trebuie scris că presupune păstrarea rufelor ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
2. Motorul Zen care e unul Inverter. Fiind fără curea e mai eficient energetic, are nivel de zgomot scăzut și durabilitate ridicată.
3. Folosește Steam, adică abur. În acest sens prin opțiunea Steam Hygiene elimină 99 procente din cele mai obișnuite bacterii.
Are și un ciclu special numit Steam Refresh cu rol de reîmprospătare a rufelor. Acesta e de 20 minute.
4. Dacă ați uitat să adăugați unele haine atunci prin intermediul Stop Add se pot adăuga haine uitate.

Din păcate nu are caracteristici smart care să permită verificarea aparatului de pe un telefon inteligent cum e în cazul unor modele de la Candy.

Acest model e pentru persoanele care nu vor bătăi de cap și vor să meargă la sigur. Alegând mașina de față o să aveți un produs calitativ de la numărul 1 mondial.