Candy HE 129TXME/1-S, model Ultra Hygiene cu clasa A

Candy HE 129TXME/1-S e o mașină de spălat rufe modernă utilă unei familii de 4-5 persoane deoarece are o capacitate de 9kg.
E un model modern de la producătorul italian Candy și se remarcă prin tehnologii de top de la acesta și tehnologia nouă Hygiene-Pro System.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și incorporează o multitudine de lucruri utile.

Puncte tari și puncte slabe

Modelul Candy HE 129TXME/1-S e unul care vine cu mai multe lucruri pozitive, punctele tari fiind:
1. Igienizarea (hygiene), printre care așa aminti sistemul Hygiene-Pro care combină tehnologii noi de injectare a apei (la temperatură ridicată) direct pe țesătură și oferă clătiri suplimentare pentru eliminarea alergenilor.
Mașinile Ultra Hygiene oferă un set complet de programe pentru igienizare.
2. Detectarea automată a cantității numită Kilo Detector. Aceasta e o funcție prezentă la mașinile Candy care economisește timp și apă prin detectarea cantității și tipului de țesătură.
3. E realizat din din materiale calitative. de exemplu, cuva e una din inox. Despre cuvă ar mai trebuie să adaug că are 48 litri.
4. Este smart prin faptul că are caracteristica Smart Touch. Mai exact se poate extinde utilizarea aparatului prin descărcarea aplicației simply-Fi.

Există și câteva puncte slabe comparativ cu alte modele Candy. Printre acestea se numără faptul că are program rapid cu doar 3 timpi (14, 30 și 44 minute) pe când alte modele Candy au o gamă ceva mai variată. Nu are nici funcție de uscător, dar nu vă oprește nimeni să cumpărați un uscător dedicat de la Candy.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv, funcțional, durabil și eficient energetic.
Aparatele Candy sunt cunoscute pentru raportul excelent între preț și calitate. Nu cred că o să mai găsiți pe piață ceva cu caracteristici similare (detectare cantitate, igienizare, funcții smart etc) la acest preț.

Te-ar mai putea interesa