Whirlpool W6W045WBEE, model Supreme Silence de 10 kg

Modelul Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE e unul de 10kg pentru o familie cu maxim 5 persoane, iar eficiența energetică e una superioară deoarece e vorba despre clasa B.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium care poate spăla o cantitate mare de rufe cu consum mic de resurse (în principal apă și curent).

Avantaje și dezavantaje

Mașina de spălat Whirlpool W6W045WBEE face parte din gama Supreme Silence, lucru care înseamnă că e mai silențios decât alte modele. Alte avantaje ale acestui aparat ar fi:
1. Capacitatea mare de încărcare de 10kg care vă ajută să spălați mai mult. Producătorul menționează că pentru maxim 5 persoane.
2. Consumul energetic redus care va face ca în timp să vă recuperați banii dați pe aparat. E vorba despre clasa B cu un consum de 58 kWh la 100 cicluri.
3. Detectarea automată a cantității prezentă prin Al Șaselea Simț. acest lucru duce la economii de apă și curent.
4. Utilizarea aburului în programe speciale precum Steam Refresh (pentru împrospătare) și Steam Hygiene pentru eliminarea bacteriilor.
5. Are Stop&Add care presupune că se pot adăuga articole de care ați uitat.

Din păcate nu e slim, nu e smart și nici nu are opțiune de uscare. Acest ultim lucru poate fi „combătut” prin achiziționarea unui uscător dedicat.

Per ansamblu acest model e perfect pentru cineva care are o familie ceva mai mare ori vrea ceva pentru o pensiune, dar nu vrea să se orienteze înspre o mașină profesională.
Alegând acest model faceți o alegere bună deoarece Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar electrocasnicele lor sunt unele de calitate superioară.
O alternativă la modelul de față ar fi modelul w8w046wbee, diferența dintre acestea două fiind eficiența energetică după cum se poate vedea din această comparație.

Te-ar mai putea interesa