Whirlpool SMP 658C/BT/IXL, plită incorporabilă cu 8 zone de gătit

Plita incorporabilă Whirlpool SMP 658C/BT/IXL e una dintre puținele model cu așa de multe arzătoare – 8. Acestea sunt dispuse pe două rânduri și 4 coloane, dar acestea se activează în funcție de vasul ales (mai mic sau mai mare). Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să vă îngrijorați de mărimea sau forma vasului, însă trebuie să fie unul feromagnetic. Pot spune că acesta face parte din segmentul premium doar după aspect, dar și prețul e unul cam piperat.

E și normal să fie mai lată decât cele clasice că doar are multe zone de gătit și nu cred că vă deranjează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar din poza de sus se vede că are alimentare complet electrică și chiar nu mai e nevoie cea pe gaz dacă nu aveți posibilitatea, plus că plitele arată mai diferit. Un aparat cu design minimalist e mai atractiv și arată foarte bine împreună cu o hotă decorativă (e mai performantă decât cea incorporabilă), iar eu aș alege una chiar și cu lățime de 70 cm.

O plită puternică oferă multe trepte de putere – 12, iar acestea se aleg în funcție de preparat sau timpul necesar de gătire. Nu trebuie să petreceți mul timp lângă ea deoarece are timer care e ideal pentru preparatele care le-ați mai gătit în trecut. Beneficiați chiar și de gătire asistată (pas cu pas) însă nu e singura plită cu această funcție inteligentă 6th Sense.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de majoritatea plitelor disponibile, această oferă flexibilitate superioară datorită zonelor. Panoul de control e o noutate pentru acest tip de parat dar nici nu cred că se putea unul clasic, ținând cont de numărul mare de zone. Puterea plitei e mare și randamentul e oferit de tipul de încălzire – inducție. Tot mai multe plite au un randament ridicat și prețul e tot mai atractiv, astfel că cele pe gaz nu vor mai fi atât de populare.

Aș alege această plită Whirlpool SMP 658C/BT/IXL poate fi luată doar alături de un cuptor cu panou de control complet electronic. Avantajele acestui tip de control sunt mai multe: mai multe funcții, ușor de folosit și e vizibil indiferent de luminozitatea din jur.

Te-ar mai putea interesa