Whirlpool W5821EOX, combină cu 6th Sense Control

Whirlpool W5821EOX e o combină frigo modernă cu noua clasă E de eficienţă energetică. Se adresează persoanelor care vor un aparat cu capacitate mare şi cu tehnologia 6th Sense Control.
Nu are No Frost, dar în schimb are Less Frost şi Stop Frost. Aceste tehnologii vor ajuta la mai puţină gheaţă şi la dezgheţare rapidă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi se comportă bine când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantităţi mari de alimente.
Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un model de culoare inox, iar pentru a nu se vedea amprentele are tratament anti-amprentă

Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool W5821EOX are clasa E de eficienţă (vechea clasă e A++) cu un consum de 241 kWh pe an.
Nivelul de zgomot e unul ok normal de 39 decibeli, iar din această cauză putem să spunem că nu va deranja atunci când dorim să ascultăm muzică.
Nu are dozator de apă sau gheaţă, iar dacă vreţi aşa ceva atunci ar trebui să vă orientaţi înspre un aparat de tipul side by side.
Având în vedere capacitatea mare de 339 litri nişte dimensiuni pe măsură de 60x66x189 lxaxî cm.
Mânerele sunt unele integrate, iar uşile sunt reversibile (adică pot fi montate pe stânga sau dreapta).
Pentru control are şi un touchscreen amplasat în compartimentul frigider.
Am menţionat în introducere că are 6th Sense. Această tehnologie are rolul de a menţine o temperatură ideală prin faptul că aparatul detectează variaţiile de temperatură.

Despre producătorul Whirlpool trebuie scris că e numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice deoarece acestea sunt foarte fiabile. Produsul de faţă are o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult în funcţie de necesităţi.

Te-ar mai putea interesa