Whirlpool W55ZM 111 W, congelator mic de la un brand popular

Congelatorul din imagine se numește Whirlpool W55ZM 111 W și este unul dintre puținele modele oferite de acest brand. Cele mai multe congelatoare sunt ca și cel de jos, poate chiar cu mici diferențe. Fiecare producător oferă un design diferit și câteva specificații diferite. În general, congelatoarele mici oferă trei sertare încăpătoare, însă mai sunt și cele cu 4 sertare (mai e unul mic în partea de sus). Sunt și alte aparate frigorifice de dimensiuni similare (mă refer la frigidere), însă nu pot fi folosite în același scop.

Poate că din imagine nu se vede, însă acesta are balamale reversibile, adică puteți oriunde aparatul fără să deranjeze. Heinner HFF-V102BKF+ este o alternativă pe negru în caz că vreți să se asorteze cu alte aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu aveți încredere în anumite branduri atunci merită să alegeți unul cunoscut la nivel global. Designul este același și nu vedem diferențe, doar că panoul de control este poziționat diferit. Temperatura se poate alege prin rotirea unui buton, acesta fiind amplasat în spate. Poate că nu au fost foarte inspirat producător, unii pus un control digital pe marginea de sus.

Clasa de eficiență energetică A+ este una destul bună și vedem un consum anual destul de mic – 213 kWh. Autonomia fără curent ajunge la 16 ore și puteți muta aparatul sau să renovați fără probleme încăperea. Acesta poate fi pus în orice cameră chiar și una neîncălzită, însă trebuie ferit de îngheț. Unele congelatoare și frigidere au protecție anti-îngheț și panoul de control rezistente la umiditate. Capacitatea congelatorului este dată și de lățimea și adâncimea sa, iar la acestea sunt dimensiuni standard. Totuși, sunt congelatoare cu lățime de 60 cm cu volum ceva mai mare și care pot fi puse sub blat în locui altui aparat (chiar și incorporabil).

Concluzie

Dacă nua veți nevoie de aparate frigorifice mari pentr ucă nu aveți decât o garsonieră, puteți aelge un frigider mic și un congelator ca cel de sus. Whirlpool W55ZM 111 W este unul dintre cele mai mici variante oferite în acest brand și acel volum de 102 litri este satisfăcător. Sunt multe combine frigorifice mari cu compartimente de congelare mici, însă diferențele dintre acelea și cel de sus sunt de câțiva litri.

Te-ar mai putea interesa