Heinner HFF-V102BKF+, congelator negru cu 3 sertare

Congelatoarele pot fi de diferite dimensiuni sau tipuri, însă mai sunt și cele disponibile pe diverse culori, pentru că nu sunt incorporabile. Heinner HFF-V102BKF+ reprezintă una dintre acele soluții accesibile oferite de producători pentru o anumită categorie de utilizatori. Aș putea spune că sunt destul de multe alternative, chiar și de la același brand însă poate că vă doriți să arate într-un anume fel. Adică culoarea joacă un rol destul de important pentru că se asortează cu restul aparatelor sau poate doar cu mobilierul.

Chiar dacă exteriorul este pe negru, interiorul rămâne alb și destul de vizibil, sertarele fiind transparente după cum se poate vedea din imaginea de jos. Heinner HFF-180NHXF+ este un model argintiu și care poate v-ar plăcea mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu aveți loc unde să-l puneți și doar în cămară sau sub blat ar fi spațiu, atunci acest congelator ar fi perfect pentru voi. Are un preț foarte bun pentru o capacitate de 103 litri și nici nu prea ai ce să-i reproșezi. Cele 3 sertare sunt mari și se datorează dimensiunilor generoase ale congelatorului – lățime de 54 cm și adâncime de 61,5 cm.

Conform producătorului, ușa aparatului este reversibilă adică pot fi mutate balamalele dintr-o parte în alta. Se poate lăuda cu un nivel de zgomot destul de redus – 40 dB, dar și cu un consum de energie potrivit pentru categoria din care face parte (Clasa A+ sau F, după noua etichetare). Dacă va fi folosit tot anul, atunci trebuie să știți că pe factură o să vedem un consum de circa 213 kWh.

Dezghețarea este manuală la cele mai multe congelatoare și numai cele cu volum de 2-3 ori mai mare și sisteme de răcire No Frost, pot oferi dezghețare automată. Producătorii nu pus această dotare pe paratele frigorifice mici deoarece ar afecta prea mult prețul și chiar și așa, se curăță rapid pentru că este mic.

Concluzie

Heinner HFF-V102BKF+ consumă ceva mai puțin decât altele deoarece nu este atât de mare, însă poate fi comparat cu congelatorul integrat al unei combine frigorifice. Congelează circa 5 kg pe zi și este de ajuns pentru că nu veți cumpăra mai mult.

Te-ar mai putea interesa