Whirlpool TKRL 650 IX, plita incorporabilă cu alimentare pe gaz

Plita incorporabilă din imaginea de jos este un pe gaz și se vede destul de ușor după design că are acel grătar și arzătoare în relief. Whirlpool TKRL 650 IX este modelul prezentat în imaginea de jos și are un aspect plăcut datorită materialelor folosite. Poate că nu are o plită din fontă (se vede că e din oțel, e mai subțire), dar are o suprafață elegantă din inox. Panoul de control este cel clasic cu butoane în partea din față, care pot fi acționate ușor.

Acestea sunt destul de atractive ca preț dar și plitele electrice s-au ieftinit. Depinde și de producător, unele pot avea mai multe dotări sau materiale mai de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta trebuie alimentată doar cu gaz natural, dar are și un cablu de alimentare pentru aprinderea electrică. Nu este necesară o priză mai specială, pentru că nu este un model electric și consumul de energie e redus. Puterea maximă de 7300 W poate fi atinsă doar dacă dați toate arzătoarele la maxim. Poziționarea arzătoarelor se poate observa din imaginea de sus și vedem clar că cele de dimensiuni normale sunt în partea din stânga, iar cel mare se află în spate. Astfel, veți avea mai mult loc atunci când gătiți pe ea, iar vasele mari nu vor sta în cale (în față).

Păreri pro și contra

Arzătoarele sale sunt destul de puternice și vedem un arzător mare de 3 kW, care poate fi folosit pentru a găti pentru întreaga familie. Chiar și arzătoarele normale sunt destul de utile pentru gătit dar depinde și de mărimea vasului. Acestea au caracteristica Multilevel flame, astfel precizia și confortul sunt peste medie, iar cele 9 nivele de ardere sunt perfecte. Aprinderea lor se face automat, adică prin apăsarea butonului se declanșează scânteia și prin răsucire se poate alege intensitatea.

Whirlpool TKRL 650 IX merită aleasă pentru că arată bine, este ușor de întreținut, nu costă mult și este oferită de un brand foarte bun. Instalarea se face destul de ușor pentru că sunt furnizate dimensiunile sale dar și ale secțiunii (nișei).

Te-ar mai putea interesa