Whirlpool TKRL 661 IX EU, vezi de ce merită modelul cu aprindere electrică

Modelul Whirlpool TKRL 661 NB e unul pentru persoanele care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte, adică formată din aparatură incorporabilă de generație nouă.
Plita incorporabilă din această prezentare combină utilul cu plăcutul și tehnologia modernă. Asta deoarece avem alimentare cu gaz, aprindere electrică (automată) și design incorporabil.

Plita de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă excepțional pe partea de aspect și funcționalitate. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul complet negru, grătarele fiind unele din fontă.
Tot din poză se poate observa că modelul acesta are panoul de comandă poziționat frontal pentru un acces ușor.

Păreri pro și contra

Plita Whirlpool TKRL 661 NB (din gama Thor) e una care se prezintă bine vizual, dar nu acesta ar trebui să fie principalul criteriu pe care să se bazeze achiziția. Principalele criterii ar trebui să fie următoarele:

  1. Aprinderea e una automată, aparatul având caracteristica Automatic ignition. Să nu uitați că aparatul e unul care necesită o priză pentru a funcționa aprinderea.
  2. E ușor de întreținut întrucât grătarele pot fi spălate în mașina de spălat vase. Producătorul menționează că materialul nu va rugini.
  3. Are arzător triplu care distribuie căldura uniform, prepară mâncarea rapid și ajută le economisirea gazului.
  4. Flacăra e una pe mai multe nivele (multilevel flame) așa încât să avem parte de precizie și confort. Poate fi setată pe 9 niveluri care sunt presetate.

Per ansamblu, acest model își merită banii deoarece vine de la un producător de top ale cărui produse sunt foarte fiabile.
Nu e nevoie de prea multe tehnologii și facilități smart întrucât e un aparat simplu folosit pentru operațiuni simple. Opreațiuni precum fiert sau încălzit.

Te-ar mai putea interesa