Whirlpool TDLRB7222BSEUN, model 7kg cu clasa E

Whirlpool TDLRB7222BSEUN e o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală pentru o familie de 3-4 persoane. Are clasa E cu un consum de 78 kWh la 100 cicluri și consum de apă de 45 litri per ciclu.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu cele mai noi tehnologii printre care aș menționa 6th Sense. Aceasta are rol de a detecta gradul de murdărire al hainelor și adaptarea resurselor în funcție de acesta. În acest fel aparatul va spăla doar cât timp hainele sunt murdare.


Păreri pro și contra

Mașina Whirlpool TDLRB7222BSEUN e una deloc gălăgioasă deoarece nivelul de zgomot e unul de 49 decibeli la spălare și 72 la centrifugare.
Dimensiunile sunt unele compacte, acesta fiind unul din principalele motive pentru care mulți aleg astfel de mașini. E vorba de 60x40x90 axlxî cm, iar greutatea e de 56 kilograme.

Cum e în cazul altor modele de la Whirlpool și acesta are Fresh Care. Acest lucru presupune că până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare hainele vor rămâne ca proaspăt spălate.

Aparatul e echipat cu Zen Technology așa încât să existe mai puține vibrații, zgomot și să se facă economie de resurse. Mai exact are motor Direct Drive fără curea.

Ușa se deschide ușor prin intermediul facilității soft opening door. Acest lucru e folositor pe partea de confort și ergonomie.

Producătorul Whirlpool e unul cunoscut, fiind pe locul 1 la nivel mondial. Produsele lor sunt unele calitative și făcute să țină cât mai mult.
Am văzut câteva recenzii de la persoane care au cumpărat aparatul, iar una scria că lasă pete de detergent pe hainele negre. Asta e o problemă des întâlnită atunci când punem prea mult detergent ori dacă am pus prea multe haine. Soluția e o cantitate corespunzătoare de detergent, detergent calitativ (Dero ar fi o variantă bună) și o încărcare normală cu haine.

Te-ar mai putea interesa