Whirlpool FWDD1071682WBVEUN, model cu uscător și 6th Sense

Consider că pentru o familie cu 5 membri mașina de spălat Whirlpool FWDD1071682WBVEUN e una suficientă. Față de alte modele se diferențiază cu faptul că are uscător, 6th Sense și o capacitate mare.
Aparatul te poate ajuta să ai haine gata de purtat rapid în 45 minute, dar e vorba doar de o cantitate de maxim 1kg.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care spală rufe și le uscă într-un mod plăcut datorită tehnologiei 6th Sense Dry.
Panoul de comandă e unul minim pe care sunt afișate programele și funcțiile principale. Se mai vede și că are un ecran destul de mare pe care sunt afișate informații importante privind spălare sau uscarea.


Păreri pro și contra

Whirlpool FWDD1071682WBVEUN vine cu tehnologii caracteristice Whirlpool precum FreshCare+, SoftMove, SteamCare și Al Șaselea Simț.
SoftMove e o tehnologie care oferă mișcări blânde ale tamburului așa încât hainele delicate să fie protejate.
FreshCare+ e un tratament care face să nu se producă mirosuri urâte și cute deoarece aparatul realizează acțiuni de stoarcere și operațiuni de vaporizare. Acest lucru e valabil până la 6 ore după terminarea ciclului de uscare.
SteamCare e pentru împrospătare și se folosește de aburi. În acest fel hainele sunt păstrate mai mult timp fără cute și catifelate.

Dacă vă interesează ceva similar, dar cu o capacitate mai mare atunci recomand FWDD1171582SBVEUN (model argintiu de 11kg), iar ceva mai mic ar fi FWDG861483WBVEEN (8kg).

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care nu vor să piardă timp cu întinsul rufelor pe sfoară. Nici nu va ocupa prea mult loc deoarece reprezintă două aparate (uscător și mașină de spălat) în unul singur.
Producătorul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial și alegând aparate de la ei o să faceți o alegere bună. Pe lângă garanția standard de 2 ani se poate face o extindere cu unul sau doi ani în plus.

Te-ar mai putea interesa