Whirlpool TDLRB6241BSEUN, model vertical de 6kg

Whirlpool TDLRB6241BSEUN e o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de un aparat compact cu un consum mic de electricitate. În acest fel aparatul are clasa C cu un consum de 122 kWh pe an.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 1 mondial în producția de electrocasnice.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un panou de comandă ușor de folosit și că sunt diverse inscripții precum 6th Sense și Inverter Motor.


Păreri pro și contra

Mașina Whirlpool TDLRB6241BSEUN e un model vertical care se evidențiază cu mai multe lucruri pozitive printre care aș enumera cele mai importante:

  • Motor Inverter cu garanție 10 ani care se evidențiază, pe lângă durabilitate, prin eficiență și nivel de zgomot redus.
  • Clasa C de eficiență energetică cu un consum de 55 kWh la 100 spălări și de 0,62 kWh în program standard.
  • Vine cu multiple programe de spălare printre care aș menționa programul rapid (de 30 minute), dar și cel Eco (durată de 15 minute sau 3 ore).
  • Nivelul de zgomot e unul mic, fiind vorba despre 53 decibeli la spălare.
  • Pentru consum redus de resurse (apă, timp, curent) aparatul are detectare a cantității, lucru confirmat de un consultant Samsung. Acest lucru poartă numele de 6th Sense.

Sunt și unele aspecte negative printre care ar trebuie să menționez că nu e smart, că nu are funcție uscător și că poate spăla doar pentru 3 persoane.

Modelul de față vine ca o variantă perfectă pentru cineva interesat să spele eficient energetic și rapid o cantitate modică de rufe.
Trebuie să subliniez că producătorul e unul de top și că produsele lor sunt unele cu fiabilitate ridicată. Dacă vreți un uscător care să se potrivească atunci recomand modelul FTM229X2SEU de la același producător.

Te-ar mai putea interesa