Whirlpool FreshCare+ FTM229X2SEU, uscător de haine modern

Uscătoarele de haine pot avea diverse prețuri deoarece performanțele și dotările pot diferi, iar modelul Whirlpool FreshCare+ FTM229X2SEU merită ales pentru că are tehnologie 6th Sense care ajustează automat anumiți parametrii în funcție de încărcătură. Bineînțeles, un model din seria FreshCare+ oferă un tratament mai bun rufelor lăsându-le fără mirosuri, iar aceasta presupune să le lăsați mai multe ore în aparat după finalizarea uscării. Conform producătorului, această funcție nu e compatibilă cu anumite programe.

Din imaginea de jos se poate vedea că e vorba de un design complet pe alb, iar ușa aparatului are un finisaj modern cu contur argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control nu e unul digital cum am văzut la anumite modele scumpe, iar butonul de selectare a programelor a rămas central. Simbolurile sunt exemplificate în manualul său sau descărcați unul de pe internet. Acest aparat trebuie pus lângă mașina de spălat, pentru a ușura munca și doar mutați rufe dintr-un aparat în altul.

Recipientul de colectare a apei are o capacitate de 5 litri și consider că e de ajuns, iar la umplere programul e oprit. Puteți introduce articole din lână sau chiar și țesături mai sensibile care necesită un tratament anti-șifonare. Dacă nu aveți timp pentru el, se poate programa pornirea astfel că rufele uscate pot fi puse chiar la loc. E perfect dacă nu aveți o altă soluție de uscare a rufelor.

Păreri pro și contra

Avem unul dintre cele mai populare motoare pentru aparatele mari – Inverter, de aceea performanțele sunt asigurate, dar și nivelul de zgomot e unul redus. Funcționalitatea e un punct forte al multor aparate noi, iar la cel de sus chiar nu veți duce lipsa nici unui program. Veți putea ajusta programele pentru a putea obține cele mai bune rezultate sau puteți folosi același program ca la mașina de spălat.

Whirlpool FTM229X2SEU uscă rufele cu pompă de căldură și aceasta reduce semnificativ consumul deoarece folosește atât aerul rece, cât și cel cald. Are același design ca și o mașină de spălat de la același brand, în special că are ușă transparentă.

Te-ar mai putea interesa