Whirlpool TDLR6240SSEU/N, model vertical cu clasa C

Mașina de spălat rufe Whirlpool TDLR6240SSEU/N e una care se adresează persoanelor interesate de un aparat compact cu capacitate de 6kg. Datorită acestei capacități mașina poate spăla pentru 2-3 persoane. De la început trebuie să scriu că nu e un model slim, dar dimensiunile sale sunt de 60x40x90 axlxî cm.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor. Dacă ne uităm la panoul de comandă atunci vedem că are mai multe inscripții, printre acestea 6th Sens, Fresh care și Rapid 30 minute.

Păreri pro și contra

Whirlpool TDLR6240SSEU/N este un model cu clasa C de eficiență și un consum de 56 kWh la 100 spălări. Pe eticheta energetică este inscripționat și faptul că are nivel maxim de zgomot de 76 decibeli.
Venind cu Al Șaselea Simț înseamnă că aparatul beneficiază de senzori cu ajutorul cărora reglează setările spălării. Mai exact detectează cantitatea de rufe și tipul țesăturii.
FreshCare este o opțiune care presupune că rufele vor rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore după finalizarea ciclului de spălare.
Dacă vă faceți griji că ușa s-ar putea deschide greu atunci trebuie știut că e dotată cu SoftOpening. Această facilitate presupune o mișcare amortizată.
Vine cu un număr mediu de programe, adică 12. Printre acestea se numără cel rapid de 30 minute.

Sunt și unele dezavantaje, adică faptul că nu e smart și că nu are funcție de uscător. Referitor la partea smart trebuie să scriu că cei de la Whirlpool nu au mașini smart deoarece și-au dat seama că nu e nevoie de așa ceva.

De final trebuie să scriu despre modelul de față că se va descurca foarte bine în cazul în care e pentru o familie de 2-3 persoane care spală o dată la câteva zile. Dacă sunteți interesați de un model cu o eficiență energetică mai bună atunci recomand modelul Electrolux EW7TN3272 care are clasa B.

Te-ar mai putea interesa