Electrolux EW7TN3272, 5 motive pt acest model vertical

Electrolux EW7TN3272 e o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală pentru acele persoane care nu au prea mult spațiu, dar doresc ceva cu o capacitate medie. În felul acesta avem la dispoziție acest model cu capacitate de 6 kg care poate spăla pentru 3-4 persoane.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Pe partea superioară a aparatului vedem că aparatul e unul inscripționat cu seria PerfectCare și cu faptul că are ușă cu SoftAccess.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar principalele ar fi cele de mai jos:
Vine cu clasa B de eficiență energetică care corespunde unui consum de 48 kWh la 100 spălări.
Are opțiune Eco TimeManager care presupune că fiecare ciclu de spălare poate fi personalizat așa încât să fie redus consumul de resurse.
Fiabilitatea e una peste medie, fiind vorba despre o garanție de 5 ani pe aparat și 10 ani pe motor (e unul inverter)
Dacă aveți în familie persoane cu piele sensibilă atunci vă va ajuta programul Anti-Allergy. Față de alte programe acesta elimină alergenii și folosește abur.
Are SensiCare, adică un sistem care adaptează consumul de resurse în funcție de încărcătură. Acest lucru presupune o detectare a cantității și ajută nu doar la economisirea de resurse, ci și la păstrarea țesăturii hainelor.

Din păcate acest model nu vine cu funcție uscător, iar dacă vreți așa ceva atunci trebuie să mergeți pe varianta unui model standard precum aceste modele de la Electrolux.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un produs de calitate de la numărul 2 la nivel mondial. Despre producător ar mai trebui adăugat că e unul suedez, existând de 103 ani.