Whirlpool TDLR6230SSEUN, model clasa A3+pentru 6kg

Whirlpool TDLR6230SSEUN e o maşină de spălat cu încărcare verticală echipată cu 6th Sense, Colours15, Fresh Care şi alte lucruri utile. Având o capacitate de 6kg e utilă unei familii cu până în 4 membri.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv echipat cu multe sisteme utile. Aş aminti 6th Sense (Al Şaselea Simţ) care presupune detectarea automată a cantităţii şi adaptarea parametrilor de spălare în funcţie de aceasta. În acest fel se pot face economii de resurse până la 50 procente.
Din imagine se poate vedea că aparatul are un panou de comandă simplu cu acţionare mecanică.

Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool TDLR6230SSEUN are Fresh Care, lucru presupunând că rufele vor rămâne proaspete şi după terminarea ciclului de spălare.
Nu este un model slim, dar este o alternativă compactă. Asta deoarece are dimensiunile 60x40x90 axlxî cm. Multă lume alege o astfel de maşină datorită faptului că nu ocupă mult loc.

Are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,7 kWh în program standard. În funcţie de cât de mult spălaţii puteţi avea un consum anual de 137 kWh. Se poate observa un consum energetic ceva mai mic decât la alte modele.
Programul scurt e unul de 30 minute şi e adresat unei cantităţi reduse de rufe care nu sunt prea murdare.

Cum e şi în cazul altor electrocasnice de la Whirlpool, nici acest model nu are tehnologii smart. Mai exact nu poate fi controlat de pe telefon sau tabletă. Acest lucru e un dezavantaj, dar nu prea mare întrucât pe mine nu mă fascinează electrocasnicele smart şi poate nici pe dvs.
Centrifugarea se realizează la maxim 1200 rotaţii, iar în acest caz nivelul de zgomot ajunge la 76 decibeli. La spălare nivelul de zgomot e de 59 decibeli.

De final pot spune că acest model e unul pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional, economic şi durabil. Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial prin seriozitatea de care dă dovadă.

Te-ar mai putea interesa