Whirlpool TDLR6030LEUN, model vertical cu 6th Sense

Whirlpool TDLR6030SEUN este o maşină de spălat rufe modernă cu încărcare verticală şi capacitate de 6kg. Această capacitate face aparatul unul optim pentru o familie de 3-5 persoane.
Vine cu 6th Sense aşa încât să se facă economii mari de curent. Mai exact aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie şi în funcţie de acesta reglează parametrii de spălare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care ocupă mai puţin loc datorită faptului că are încărcare verticală.
Din poza de alături se poate vedea că modelul acesta e unul de culoare albă cu mai multe inscripţii (Colours 15, Fresh care, Hygiene, 6th Sense).

Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool TDLR6030SEU/N vine cu mai multe programe, printre acestea numărându-se cel rapid de 30 minute.
O caracteristică prezentă pe acest model e cea FreshCare. Aceasta presupune că dacă nu puteţi scoate rufele imediat după spălare ele vor rămâne ca proaspăt spălate o anumită perioadă deoarece aparatul va realiza nişte mişcări specifice ale tamburului.
Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 60x40x90 axlxî cm. După cum am scris mai sus, aparatul nu va ocupa loc mult prin faptul că încărcarea e verticală.
Aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 153 kWh, iar în program standard de 0,78 kWh.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că la spălare are 60 dB, iar la stoarcere (centrifugare) are 78. E vorba despre nişte valori normale pentru un astfel de aparat.
Fiind un model de 6kg nu are o viteză prea mare de centrifugare, aceasta fiind de 1000 rotaţii.

De final pot spune că acest model se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ de la un brand cunoscut ca fiind numărul 1 la nivel mondial în producţia de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa