Whirlpool TDLR6030SEUN, mașină de spălat compactă cu Al 6-lea Simț

Modelul din imagine face parte dintr-o serie destul de cunoscută, adică mai sunt și alte modele similare de la acest brand. Whirlpool TDLR6030SEUN este diferită de restul pentru că oferă o capacitate de spălare de 6 kg, centrifugare de 1000 RPM și A+++. Acestea sunt specificații bune pentru dimensiunile sale și poate că nici nu spălați foarte mult rufe, ca să alegeți o variantă cu încărcare frontală. Acest tip de mașină este foarte compact deoarece lățimea ei este de numai 40 cm.

Panoul de control este poziționat ceva mai diferit, adică este pus în partea superioară-spate, dar tot poate fi accesat ușor de orice adult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile cu încărcare verticală au dimensiuni standard, motiv pentru care performanțele sunt limitate de acest aspect. De aceea, mulți utilizatori aleg variantele cu încărcare frontală care pot avea un preț similar. Voi alegeți care model vă conține mai mult, poate că nu aveți mult loc în baie sau debara și depinde unde va fi instalată.

Această mașină poate fi de ajuns chiar și pentru o familie de până la 6 membrii. E puțin mai zgomotoasă decât o mașină clasică, iar diferența se vede doar la partea de centrifugare. Consumul de energie pentru un program standard este de numai 0.78 kWh. Clasa energetică a devenit A+++ la toate modelele noi și se vede imediat pe factura de la energie, în special dacă spălați des.

Păreri pro și contra

Prezintă un număr mare de programe de spălare, consum redus de energie, design cu dimensiuni reduse, performanțe decente, fiabilitate și multe altele. Programul scurt are o durată de numai 30 minute, pentru ca voi să puteți purta cât mai repede hainele preferate, însă acesta mai trebuie uscate iar voi puteți alege un uscător de rufe mai accesibil și cu capacitate nu foarte mare. Tehnologia Al 6-lea Simț este prezentă doar la aparatele acestui brand și reduce semnificativ consumul de resurse fără a afecta rezultatele.

Whirlpool TDLR6030SEUN oferă diverse opțiuni utile, adică puteți amâna pornirea programului, economisi energie sau reduce timpul de spălare. Are un afișaj digital pe care se pot vedea timpul rămas dar și unele setări făcute anterior.

Te-ar mai putea interesa