Whirlpool FFD9448BCVEE, model 9kg cu 6th Sense

Whirlpool FFD9448BCVEE este o maşină de spălat modernă pentru o familie cu 4-7 membri deoarece are capacitate de spălare de 9kg. Nu vine cu posibilitatea controlării sale de pe un telefon, dar are multe facilităţi care ajută la economisirea de resurse.

Maşina vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi e făcut să ţină cât mai mult. Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial (pe partea de electrocasnice), lucru datorat fiabilităţii produselor acestora.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FFD9448BCVEE are 6th Sense (Al Şaselea Simţ) care presupune detectarea cantităţii şi tipul ţesăturilor şi reglarea parametrilor de spălare în funcţie de acestea.
După spălare hainele vor fi păstrate proaspete timp de până la 6 ore prin intermediul caracteristicii Fresh Care+. Acest lucru presupune că tamburul face nişte mişcări specifice, iar aburul ajută şi el.
Pentru ca rufele să fie stoarse cât mai bine acest model are centrifugare la maxim 1400 rotaţii.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că la spălare e de 52 decibeli, iar la centrifugare e de 78.
Clasa de eficienţă energetică e A+++ cu un consum anual de 152 kWh. În program standard consumă 0,74 kWh, iar după această valoare putem vedea că aparatul e unul foarte economic şi merită clasa A3+ care-i este atribuită.
Foloseşte abur (Steam) în mai multe procese precum reîmprospătarea ţesăturilor (Steam Refresh care durează 20 minute) şi igienizare (Steam Hygiene care elimină bacteriile).
Dacă aveţi haine cu pete persistente atunci o să vă ajute Clean+ care e o opţiune care permite personalizarea ciclului pe 3 nivele în funcţie de murdărie.

Pentru persoanele cu piele sensibilă există opţiunea clătire intensivă care e utilă pentru îndepărtarea detergentului.
Există şi program rapid de 30 minute în cazul în care doriţi să spălaţi ceva ce nu e prea murdar.

Te-ar mai putea interesa