Beko DPY8506GXB1, uscător de rufe cu condensare și clasă A+++

Beko DPY8506GXB1 e una dintre cele mai performante modele și consumul de energie e foarte scăzut pentru acest tip de aparat. În general, uscătoarele de rufe au clasa de eficiență energetică B, dar în acest caz e A+++. Deci, vă veți recupera investiția în câțiva ani, plus că nu uscă oricât, ci 8kg de rufe. Alături de acesta puteți achiziționa o mașină de spălat rufe cu capacitate de încărcare similară, dacă nu aveți una deja. Puteți alege o mașină chiar de la acest brand deoarece mi se par destul de eficiente și performante, iar designul e similar cu cel al uscătoarelor.

Am pus poza de jos pentru a vedea mai bine panoul de control și e ceva mai avansat (LCD generos), astfel că e mai simplu de ales opțiunea dorită indiferent că e zi sau seară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătorul de sus are capacitate destul de mare, iar încărcarea e frontală ca la mașinile de spălat. Ușa are un design elegant, combinația de culori e interesantă (ușă cromată) și ușa e transparentă ca la mașini. Ca și tehnologii are: Dry&Save, Silent Tech (e mai silențios), Aquawave, WoolProtect, Auto Anti-Șifonare și programe speciale.

Nu putea fi prea compactă deoarece are o capacitate de încărcare mare, dar pe viitor s-ar putea să reducă din dimensiuni. Spun asta deoarece unele aparate Slim au putere de spălare ceva mai bună (spală până la 7 kg de rufe). Caracteristicile tehnice sunt importante dar nici programele de uscare nu trebuie neglijate și poate ați observat că majoritatea uscătoarelor nu oferă prea multe. Modelul de sus prezintă 16 programe, deci exact sau mai mult decât o mașină de spălat.

Plusuri: consum foarte mic de energie, arată bine, capacitate mare de încărcare, fiabilă și oferă rezultate excelente.
Minusuri: nu sunt.

Singurul obstacol ar fi prețul dar pentru cei care vor să facă o investiție pe durată îndelungată, Beko DPY8506GXB1 e alegerea ideală și nu veți regreta. Mulți clienți au fost mulțumit de el și acest brand e destul de experimentat în acest domeniu, de aceea oferă soluții destul de bune pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa