Whirlpool OASKN8V1IX, cuptor incorporabil cu Gentle Steam

Cuptoarele incorporabile cu puține funcții (dotări) nu prea mai sunt la modă, deoarece sunt prea banale și cam 90 % din oferta de pe piață este reprezentă de modelele multifuncționale, adică care au cel puțin 6 funcții. De aceea puteți pune pe listă modele precum varianta de jos Whirlpool OASKN8V1IX care se folosește de abur în procesorul de încălzire, tehnologia se numește Gentle Steam. Mai sunt și alte dotări interesante și le voi menționa mai jos, dar poate că le știți și de la alte cuptoare ca și acesta sau similare.

Designul arată destul de bine, adică vorbim de combinația inox cu negru, astfel că s-ar potrivi foarte bine și cu altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool OASKN8V1IX

Merită sau nu merită cumpărat?

În cazul multor aparate nu vedem diferențe majore la specificații, însă cuptoarele mai voluminoase sunt mai puternice, astfel că puteți găti mai mult. Cu alte cuvinte, pot fi introduse simultan două sau trei tăvi de preparate. Modelul de sus are Cook3, adică puteți pune până la 3 tăvi cu preparate de același fel sau diferite, fără ca mirosurile să se amestece.

Controlul nu este complet digital, adică mai are acele butoane rotative care pot fi ascunse prin apăsare. Astfel, va fi mai ușor să ștergeți panoul de control dar și accesul la el va fi mai dificil pentru copii. Dacă tot vorbim de acces, rafturile sunt glisante, astfel că va fi mai ușor să manevrați tăvile.

UN alt motiv pentru care îl recomand este consumul mic de energie și se datorează în mare parte ventilatorului. Astfel că programele asistate de ventilator consumă mai puțină energie (0.69 kWh, față de 0.89 kWh). Deci dacă sunteți preocupați de consum, acest cuptor poate fi ideal pentru voi.

Concluzie

Whirlpool OASKN8V1IX este un model interesant pentru că are un număr mare de moduri de încălzire, unele beneficiază chiar și de abur (a se vedea în manual). Aburul va frăgezi carnea sau oferă a cea crustă crocantă preparatelor de panificație. Eu vă recomand să-l montați mai sus, adică nu sub blat pentru a nu vă apleca la el de fiecare dată când gătiți. Dacă vă doriți un cuptor mai sofisticat, atunci Whirlpool AKZ99480NB poate fi acela.

Te-ar mai putea interesa