Whirlpool AKZ99480NB, cuptor electric cu control touch

Sunt puțini producători de aparate electrocasnice care oferă cuptoare incorporabile ca cel de jos, adică cu un panou de control complet electronic, dar și cu alte dotări bune. Doar după cum arată se poate concluziona că acest Whirlpool AKZ99480NB face parte dintr-o serie de top. Ca multe alte modele avansate și acesta se laudă cu un volum generos, astfel că puteți pregăti două preparate simultan (de același fel).

Cât despre preț, acesta este suficient de bun și dacă vreți să economisiți, atunci opta pentru un cu panou de control clasic dar eu nu aș face un compromis atât de mare, deoarece veți avea mai puține moduri de gătit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Îl recomand pentru că face parte din seria nouă de cuptoare de la acest brand și oferă niște dotări care se văd și pe panoul de control. Cu alte cuvinte, sunt mai multe moduri de încălzire decât la cuptoarele clasice, de aceea au ales să pună un control complet digital. Nu e nimic complicat, plus că vedem pe un ecran digital selecțiile făcute. Ziceam anterior de dotări, ei bine, ele se prezintă astfel:

  • Ready2Cook – elimină necesitatea preîncălzirii pentru că are un sistem de încălzire puternic cu convecție.
  • Cook3 – puteți pregăti mai multe tăvi simultan cu prăjituri sau fel principal. Deci cei dragi nu mai trebui să aștepte atât de mult pentru că totul este pregătit în același timp.
  • Aer forțat – ideal pentru a găti preparate fragede și suculente.
  • Soft Closing – ușă cu închidere amortizată.

Acestea sunt dotări care nu le vedeți vedea la generațiile anterioare și de aceea merită toată atenția voastră, iar pe lângă acestea mai sunt și altele: autocurățare pirolitică (prezentă doar la modele mai scumpe) și sondă pentru anumite preparate (gătiți și coaceți la perfecțiune).

Concluzie

Aș putea să-i reproșez și niște lipsuri însă nu și în acest buget, plus că nu-i afectează performanțele. Whirlpool AKZ99480NB impresionează pentru cât costă, iar dacă considerați că cesta nu este pentru voi atunci optați pentru soluții mai sofisticate (Bosch HBG6750S1).

Te-ar mai putea interesa