Whirlpool GOS 6415 NB, plită elegantă cu sticlă neagră

Plită incorporabilă Whirlpool GOS 6415 NB e una modernă și nu diferă cu mult de cele din generația precedentă. Spun asta pentru că dotările sunt cam același și doar cele electrice pot oferi funcții suplimentare datorită controlului electronic. Dacă nu aveți posibilitatea instalării sale deasupra cuptorului, aceasta poate fi pusă și în altă parte (unde aveți o fereastră ori o hotă) dar tot trebuie decupat blatul. Unii preferă să facă un corp special pentru pentru cuptor pentru a-l instala undeva mai sus.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează finisajul lucios din cristal, dar acesta pare să fie prima opțiune deoarece mulți își doresc un design similar plitelor electrice, doar că alimentarea să fie pe gaz (are un cost lunar mai mic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Aprinderea electrică e la o mână și e destul de ușor, deoarece trebuie doar să apăsați și rotiți butonul dorit. Fiecare arzător are siguranță, astfel că alimentarea e întreruptă la stingerea flăcării. Panoul de control e așezat în dreapta față de unde veți ajunge la butoane destul de ușor, iar aceste butoane iasă în evidență ușor datorită culorii lor.

Plita aceasta e destul de reușită deoarece are suficiente arzătoare care au o putere satisfăcătoare. Chiar dacă nu are Wok ca modelul de la final, arzătorul e puternic – 3.5 kW. Cel mai mic arzător are o putere de 1kW și mai toate plitele sunt la fel de puternice. Tipul alimentării poate afecta randamentul dar depinde și de buget. Spun asta deoarece există plite electrice ieftine dar și scumpe, dar cel cu inducție sunt ceva mai puține. Designul e plăcut datorită combinației de culori: butoane cromate, suprafața plitei e din cristal, deci va fi puțin lucioasă.

Plusuri: design premium la un preț redus, aprindere electrică la o mână, fiabilitate și altele.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool GOS 6415 NB se potrivește perfect alături de un cuptor incorporabil care e pe inox sau/și negru. Alegerile pot fi multe, adică nu e nevoie să optați pentru același brand. Alături de o astfel de plită aș putea alege o hotă neagră sau argintie, însă parcă una cu sticlă ar fi mai elegantă – Bosch DWK065G60.

Te-ar mai putea interesa