Whirlpool FWSL61051WEEN, mașina de spălat rufe cu adâncime mică

Mașina de spălat rufe Whirlpool FWSL61051WEEN este o alegere bună dacă vreți să fie foarte compactă, adică are o adâncime de 42,5 cm. Are un design simplu și elegant pe alb, astfel că o puteți pune aproape oriunde în locuință. Bineînțeles, aveți nevoie de un robinet și de o scurgere pentru a o instala. Fiind atât de accesibilă, nu poate avea prea multe tehnologii avansate și nici performanțe mari. Clasa energetică este satisfăcătoare, dar e loc de mai bine la acest capitol.

Dacă nu vă interesează să fie prea compactă, atunci puteți alege o variantă chiar mai performantă (capacitate de 7 kg și centrifugare de 1200 RPM). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dimensiunile aparatului pot afecta performanțele, însă poate că sunteți mai interesați de spațiul ocupat. Nu cred că v-ar plăcea o variantă cu încărcare superioară deoarece nu poate fi pusă sub blat și poate că vă place mai mult o ușă frontală. Alegerea finală este a voastră, iar modelul prezentat sus este ideal pentru familii de până la 3 membrii. Excelează la multe capitole și nu putem avea pretenții mari în acest buget, plus că este o serie compactă. Consumul de energie anual nu este foarte mare – 153 kWh, de aceea a fost oferită clasa energetică F.

Păreri pro și contra

Are tehnologie FreshCare+ care păstrează rufe proaspete și moi după încheierea programului. Încărcarea lor se face ușor deoarece are un hublou cu diametru de 34 cm. Să nu uităm nici de 6th Sense care optimizează procesul de spălare, astfel rezultatele vor fi foarte bune. Panoul de control oferă numeroase funcții și programe utile, iar programele zilnice nu lipsesc (suportă o cantitate de rufe mai mică). Puteți alege programul cu durată de numai 30 minute pentru rufe ușor murdare. Interfața este una destul de simplă și nu cred că veți întâmpina dificultăți.

Puteți programa pornirea aparatului pentru a vă face timp pentru el, iar rufele să nu rămână prea mult timp la interior. Whirlpool FWSL61051WEEN este un aparat de care aveți nevoie zi de zi și pentru uscare puteți folosi un uscător de rufe nu foarte scump (cu condensare).

Te-ar mai putea interesa