Fram FWM-V714T2IXD+++, model clasa D cu Eco Logic

Fram FWM-V714T2IXD+++ e o mașină de spălat rufe numai bună pentru o familie de 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 7kg. Consumul de resurse va fi unul minim, fiind vorba despre clasa D eficiență energetică și prezența Eco Logic.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie ținut cont de faptul că are Eco Logic, adică un sistem care optimizează consumul de resurse în funcție de cantitatea de rufe.
Nu se prea vede din poză, dar modelul acesta are o culoare inox și vine ca o alternativă la modelele pe alb.
Probabil că vedeți din imagine că are un panou de comandă minim așa încât să vă fie cât mai ușor să utilizați aparatul.


Păreri pro și contra

Pe lângă detectarea încărcăturii acest aparat Fram FWM-V714T2IXD+++ are și detectarea încărcării la jumătate pentru economisire suplimentară.

Pe lângă multiplele programe are două programe rapide. E vorba despre Rapid 15 minute și Fast 60 minute. Primul e pentru o cantitate mică de haine care nu sunt așa de murdare, iar a doua e pentru rufe din bumbac, in sau colorate care vor fi spălate la temperatura de 60 grade.

Uneori se poate întâmpla ca pe haine să rămână pete de la prea detergent, însă cu modelul de față acest lucru nu se va întâmpla dacă activați opțiunea Clătire suplimentară.

Despre brandul Fram trebuie scris că e unul românesc din anii 60 care a fost reînviat de curând. Dacă era specializat în frigorifice acum văd că au scos și mașini de spălat rufe. Precum e în cazul produselor Heinner văd că și cele de la Fram au garanție standard 3 ani.
Electrocasnicele Fram sunt unice ca aspect întrucât sunt disponibile în diverse culori după cum puteți vedea aici. Dacă în trecut erau axați pe frigorifice, acum pe lângă frigorifice comercializează mașini de spălat, aragazuri, hote și plite incorporabile.

Te-ar mai putea interesa