Whirlpool FWSG71283WVEEN, mașina de spălat rufe albă de 7 kg

Majoritatea mașinilor de spălat rufe sunt albe, însă pot fi și variante incorporabile ori pe alte culori. Whirlpool FWSG71283WVEEN este un model pe alb și care arată foarte bine după cum se vede și din imaginea de jos. Se laudă că este un model Slim, adică adâncimea este mai mică – 44 cm. Acest aspect afectează prețul aparatului dar și performanțele, însă nu vă deranjează atât de mult când nu aveți mult spațiu. Cu alte cuvinte, nu poate spăla foarte mult, însă cele 7 kg sunt ideale pentru o familie de până la 4 membrii.

Dacă nu aveți cu cine să montați sau nu vă pricepeți, puteți opta pentru un serviciu de montaj. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Modelul prezentat se laudă cu dimensiuni mult mai reduse decât restul, astfel că poate fi pus în baie sau într-o cameră destul de mică. Dacă nu vă doriți să spele mai mult, atunci aceasta este perfectă pentru voi. Bineînțeles, este puțin mai scumpă decât cele cu adâncime de peste 50 cm. Consumul de energie anual este de 175 kWh, însă pe voi nu vă interesează acest consum, ci mai degrabă următorul: la 100 de spălări este de 69 kWh. Așa se măsoară consumul după noua etichetare și mi se pare normal că doar nu spălați zilnic ci poate o dată la trei zile.

Tehnologiile prezente pe aceasta sunt aceleași ca și pe restul modelelor de la acest producător: Al 6-lea Simț, motor Inverter, Steam Refresh (împrospătează rufele în 20 minute), SoftMove și Fresh Care+ (păstrează rufele proaspete pentru câteva ore și după încheierea programului). Lista de programe este destul de lungă și vedem chiar și câteva programe mai speciale: eco (3 ore, 28 minute), duvet, sport și mai câteva. Samsung WW80T304MBW/LE are o clasă energetică similară, dacă sunteți interesați de o alternativă.

Concluzie

Whirlpool FWSG71283WVEEN este o mașină compactă, eficientă, bine dotată și atrăgătoare. Pot spune că impresionează, arată mai bine în realitate decât în imaginile de prezentare și părerile clienților sunt pozitive, deci merită recomandată. Nu este o mașină care va deranja, pentru că nivelul de zgomot este destul de redus și nu ocupă mult spațiu.

Te-ar mai putea interesa