Samsung WW80T304MBW/LE, păreri pro și contra acest model slim

Samsung WW80T304MBW/LE un model compact pentru acele persoane care doresc un model care să nu ocupe mult loc, dar să poată spăla rufe pentru o familie de 3-4 persoane.
Eficiența energetică e una bună, fiind vorba despre clasa D cu un consum de 73 kWh la 100 spălări.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine la pachet cu multă tehnologi utilă.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design minim, pe panoul de comandă nefiind alte inscripții decât cele de la programe și opțiuni.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un electrocasnic precum Samsung WW80T304MBW/LE, iar cele mai importante ar fi următoarele:

E un aparat făcut să reziste întrucât are motor Digital Inverter garantat la 10 ani.
Are program rapid numit Quick Wash. Acesta ține 18 minute și e pentu haine puțin murdare. Mi atrebuie adăugat faptul că e recomadnat să se spele o cantitate de maxim două kilograme.
Precum alte modele de la Samsung și acesta are Drum Clean, adică un program care igienizează interiorul fără a folosi detergent or ialte substanțe.
Din păcate, acest model nu are funcție pentru detectarea cantității, însă acest lucru nu e neaparat un minus. Asta deoarece detectarea cantității e utilă celora care spală mai puțin decât capacitatea aparatului.
Nu are facilități smart precum posibilitatea controlării de pe un telefon, acesta fiind tot un lucru neutru.
Dacă vreți un model care să aibă detectare cantitate și să fie smart atunci recomand modelul Candy Smart Pro CSO4 1275TE/1-S.

Un astfel de aparat e pentru acele persoane care vor un aparat clasic în utilizare și modern când vine vorba despre tehnologiile integrate.
Comparativ cu un model vechi o să vedeți facturi mai mici la curent și că va ocupa mai puțin loc.

Te-ar mai putea interesa