Whirlpool FWSG61282BVEEN, maşină cu 6th Sense

Whirlpool FWSG61282BVEEN este o maşină de spălat rufe capabilă în a spăla o cantitate de 6kg rufe pentru 2-4 persoane. Faţă de alte modele are dimensiuni compacte (e slim) şi nici nu consumă mult curent pentru că are clasa A+++ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ne uităm la poza de alături atunci vedem că are inscripţii precum 6th Sense, Fresh Care+ şi Inverter Motor.

Păreri pro şi contra

Am scris în introducere că e slim, mai exact are dimensiuni de 43x60x85 axlxî cm.
Aparatul e unul care anual consumă 153 kWh, consum proporţional cu cantitatea spălată şi cât de des spălaţi.
Maşina Whirlpool FWSG61282BVEEN este echipată cu detectare automată a cantităţii, lucru numit 6th Sense (Al Şaselea Simţ). Cu acest lucru facem economii de resurse (curent, apă, timp) întrucât aparatul spală atâta timp cât rufele sunt murdare.
Rufele vor rămâne ca proaspăt spălate chiar dacă nu le puteţi scoate imediat ce spălarea s-a terminat. Acest lucru se datorează Fresh Care+, adică unei tehnologii presupunând că rufele vor fi ca proaspăt spălate până la 6 ore.
La realizarea aparatului au fost folosite componente şi materiale de calitate. Exemplu ar fi cuva din plastic şi motorul tip inverter. Cuva fiind din plastic nu va fi la fel de afectată de calcar, iar motorul e unul silenţios, durabil şi eficient energetic.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot al aparatului atunci trebuie ştiut că la spălare produce 60 dB, iar la centrifugare 83.

Singurul neajuns ar fi că nu are uscător incorporat. O alternativă ar fi un model de la Hotpoint cu uscător incorporat.
Nu are nici caracteristici smart, adică posibilitate de control şi monitorizare de pe telefon, dar acest lucru nu e important pentru mine.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat de calitate de la numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa