Hotpoint RDD966238WSVJEU, model clasa A de 9kg

Hotpoint RDD966238WSVJEU este un electrocasnic modern pentru persoanele interesate în a avea rufe gata de purtat întrucât este o maşină de spălat cu uscător. Capacitatea de scpălare e de 9kg (precum la alte modele Hotpoint), iar cea de uscare e de 6kg. Aceste capacităţi fac aparatul util pentru o familie cu până în 4 persoane.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu clasa A de eficienţă energetică.
Panoul de comandă e unul bine structurat, având inscripţii precum Steam şi Direct Injection.


Păreri pro şi contra

Despre Hotpoint Direct Injection trebuie scris că e o tehnologie care îndepărtează petele prin o spumă creată de un mix între apă şi detergent. În acest fel sunt îndepărtate pete persistente (sos tomate, vin roşu, ulei măsline) chiar şi la temperaturi scăzute. Pe lângă această opţiune mai sunt şi altele precum: igienă abur, pornire întârziată, clătire multiplă, blocare taste, uscare etc.
Dacă vreţi să reîmprospătaţi rufele atunci se poate folosi un program dedicat de împrospătare numit Steam Refresh. Acesta are 20 de minute.
Alte programe interesante ar fi cele anti-pete, anti-alergie şi spălare cu mâna (are certificare WoolMark Green). Programul anti-alergie e unul care spală la 60 grade şi utilizează 3 clătiri suplimentare aşa încât să îndepărteze alergenii.
Aparatul nu e unul slim, dimensiunile sale fiind de 54x60x85 axlxî cm.
Scriam că are clasa A de eficienţă energetică, iar consumul anual e de 234 kWh pentru spălare+uscare.
Centrifugarea se realizează la 1600 rotaţii aşa încât stoarcerea să se facă cât mai bine.
La centrifugare scoate un zgomot de 81 dB, la spălare are 55, iar la uscare 61. Sunt nişte valori normale pentru un astfel de aparat.

Producătorul Hotpoint e unul american care aparţine de Whirlpool. Din această cauză vedem tehnologii similare pe produsele acestor dor producători.

Te-ar mai putea interesa