Whirlpool FWSD81283BVEEN, mașină de spălat rufe cu design Slim

Mașina de spălat rufe poate avea dimensiuni difere în funcție de performanțele sale. Whirlpool FWSD81283BVEEN este una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe de la acest producător și se vede doar din imagine că este vorba de o serie nouă. Evident că nu vorbim de un model cu capacitate de spălare mică, ci de unul care poate spăla până la 9 kg de rufe. Unele programe oferă parametrii diferiți pentru a oferi un tratament diferit. Combinația de negru cu alb este una destul de plăcută și evidențiază anumite părți ale aparatului.

Aparatul poate fi montat destul de ușor atât timp cât aveți utilitățile în apropiere. Alături de acesta merită să luați un uscător, dar cu capacitate de uscare similară, dar și cu 1 kg în plus, că doar rufele sunt mai grele când sunt umede. Whirlpool FFTM229X2WSEE este un uscător destul de avansat și care poate fi pus alături de aparatul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este menționat faptul că este vorba de un model Slim, adică cu o adâncime mică – 47,5 cm. Chiar dacă sunt modele cu adâncime mult mai mică, trebuie luate în considerare și anumite aspecte – capacitate de centrifugare și capacitate de încărcare. Clasele de eficiență sunt importante atunci când vă doriți un aparat mai special și care să-l folosiți mai mulți ani. Vorbim de clasa D la partea de consum energetic care în trecut a fost A+++. Aceasta a fost dată pentru un consum anual de 195 kWh sau, mai bine zis, un consum mic la 100 de spălări.

Funcțiile speciale prezente pe această mașină sunt foarte utile: Soft Move (6 mișcări diferite ale tamburului), Fresh Care + (menține rufele proaspete chiar și după finalizarea programului), Hygiene +, Steam Hygiene (eliminarea bacteriilor), Steam Refresh (împrospătarea hainelor), Clean+ ajustează programul în funcție de nivelul de murdărie de pe țesături).

Concluzie

Whirlpool FWSD81283BVEEN reprezintă o alegere decentă pentru ce oferă în acest preț și nu sunt multe branduri care oferă atât de multe tehnologii. Sunt mult mai multe caracteristici speciale și producătorul le-a menționat în prezentarea aparatului.

Te-ar mai putea interesa