Whirlpool FFTM229X2WSEE, motive pt acest model

Whirlpool FFTM229X2WSEE e un uscător modern cu capacitate de 9 kg și clasa A++ de eficiență energetică (deoarece are pompă de căldură).
Trebuie să menționez că acest model are vechea clasă de eficiență energetică, iar consumul anual de curent e de 258 kWh.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu tehnologii caracteristice Whirlpool. Aceste tehnologii sunt inscripționate și pe aparat, fiind Fresh Care+, motor inverter și 6th Sense.

Motive pro și contra

Uscătorul Whirlpool FFTM229X2WSEE acesta nu e unul smart (adică să poată fi verificat de pe un telefon mobil), dar are integrate o multitudine de facilități utile care-l recomandă:

Are Al Șaselea Simț, adică o tehnologie care reglează automat parametrii de funcționare pentru economisirea resurselor.
O altă tehnologie e Fresh Care+, aceasta e una utilă în cazul în care nu aveți timp să scoateți rufele. Asta deoarece le va păstra ca proaspăt uscate în cuvă.
Întreținerea aparatului e una ușoară deoarece are filtru Easy Cleaning. Mai exact acesta e ușor de curățat și are mâner ergonomic.
Având o capacitate mare va fi suficient pentru o familie de 4-5 persoane.

Cum am scris mai sus, acest model nu e unul smart, dar acest lucru nu-i neaparat unul negativ. Dar, are senzori cu tehnologie AI (6th Sense) așa încât să controleze nivelul de umiditate și să adapteze resursele în funcție de umiditate.

De final trebuie să scriu că acest aparat se va dovedi perfect pentru persoanele interesate de un aparat modern ca funcționalitate și tehnologii incorporate.
Despre producătorul Whirlpool trebuie să scriu că e numărul 1 la nivel mondial și alegând ceva de la ei o să faceți o alegere bună.
Ce nu am menționat în această prezentare e că se poate regla nivelul de uscare așa încât să se potrivească rufelor tale.

Te-ar mai putea interesa