Whirlpool FWDD1171582SBVEUN, model clasa D cu uscător

Whirlpool FWDD1171582SBVEUN e o mașină de spălat rufe cu uscător care se adresează celora interesați de un aparat modern de tipul 2 în 1 care să ocupe cât mai puțin spațiu și să își facă treaba bine.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic care arată bine și care nu va consuma prea multe resurse deoarece corespunde noilor cerința UE.


Păreri pro și contra

Aparatul Whirlpool FWDD1171582SBVEUN are clasa D de eficiență la spălare și E la uscare. Asta deoarece consumă 79 kWh la 100 spălări și 414 kWh la 100 cicluri de uscare.
Capacitatea de încărcare face ca aparatul să fie unul pentru o familie de 4-5 persoane.

Are niște dimensiuni nu prea mari de 60x59x85 axlxî cm. În acest fel nu o să ocupe prea mult loc acolo unde o să amplasați aparatul. Pe ste-urile unor magazine online scrie că e un aprat slim, dar mai mult ca sigur că e o greșeală.

Dacă vrei să speli ceva rapid atunci o poți face în 45 minute, dar e valabil pentru o cantitate de 1kg. Acesta e programul 1kg 45 minute.

Pentru persoanele foarte ocupate va fi de folos tratamentul FreshCare+. Acesta presupune că până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare rufele vor fi protejate de formarea cutelor sau a mirosurilor urâte întrucât aparatul va face niște mișcări specifice și va aplica abur.

Are 6th Sense, adică al Șaselea Simț care are legătură cu uscarea.
Dacă vreți un model pe alb atunci ar trebui să vă orientați înspre modelele FWDG971682EWSVEUN (9kg) sau FWDD1071682WSVEUN (10kg). Diferența dintre aceste modele e de capacitate.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să spele bine cu un consum mic de resurse.
Vine de la producătorul numărul 1 la nivel mondial și alegând produse de la ei nu o să aveți probleme cu garanția.

Te-ar mai putea interesa